David Guettan mukaan Madonna halusi hänen tuottavan seuraavan albuminsa. Kaksikon keskustellessa asiasta lounaalla DJ:n harmiton lipsautus perui kaiken.
Supertähti David Guetta tulee Raumanmeren Juhannukseen. Mukaan on saatu  myös Pendulum, Nero, Netsky, Sash!, Robin, JVG ja Uniklubi.
David Guettan ja Justin Bieberin uusimmat julkaisut ovat nousseet Suomen radioiden 20 soitetuimman kappaleen joukkoon. 
Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää esittelee Novalla soivat uudet kappaleet. Mukana on niin kotimaista kuin ulkomaistakin uutuuskappaletta.
Suomalaistuottaja Alex Noyerin 808-dokumentti vilisee maailmantähtiä. Dokumentti nähdään Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla.
Calvin Harris on edelleen maailman kovapalkkaisin elektronisen tanssimusiikin tekijä. 
Helsingin Kalasatamaan odotetaan 7.-8. elokuuta jopa yli 60 000 katsojaa. Tapahtuma on jo loppuunmyyty, mutta Nova tarjoaa mahdollisuuden voittaa liput itselle ja kaverille.
David Guetta ei aio enää tuoda hevosia lavalle kesken keikkojensa. Monet kritisoivat ranskalaista DJ:tä, kun hänen esityksensä aikana lavalle tuotiin kookas ratsu.
Trendikkääseen elektroniseen tanssimusiikkiin erikoistunut loppuunmyyty elokuinen festivaali on herättänyt myös hämärämiehet, jotka kauppaavat tapahtumaan olemattomia lippuja.
Ruotsi voitti euroviisut tänä vuonna kappaleella Heroes. Kyseistä kappaletta on verrattu laajalti David Guettan Lovers On The Sun -kappaleeseen. Guettan kanssa yhteistyötä tehnyt Avicii kertoo, että viisuvoiton napannut kappale on vain versio Guettan alkuperäisestä kappaleesta.
Suomalainen tuottaja-lauluntekijä Teemu Brunila jatkaa työskentelyään kansainvälisten nimien parissa. Tällä kertaa Brunilan nimi vilahtelee Flo Ridan uudella My House EP-albumilla.
Maailman tämän hetken suositumpiin artisteihin ja DJ-tähtiin lukeutuvat David Guetta ja Avicii saapuvat esiintymään Weekend Festivaalille Helsinkiin elokuussa.
Maailman suosituimpiin dj:hin lukeutuvan David Guettan marraskuun lopulla julkaistu Listen -albumi on ylittänyt Suomessa platinalevyyn oikeuttavan myyntimäärän yli 20.000 kappaletta.
Supersuosittu Kaija Koo on tällä hetkellä Radio Novan soitetuin artisti. Laulajan menevä Ajoin koko yön nousee kolmannelta sijalta kärkeen viikottaisella soittolistalla.
David Guetta julkaisee odotetun uutuusalbuminsa Listen marraskuun 21. päivä.
Guetta jatkaa listan kärjessä Lovers On The Sun -hitillään.