Maailman suosituimpiin DJ:hin lukeutuva David Guetta julkaisi uuden singlen – kuuntele Dangerous

06.10.2014 20:07 -

David Guetta julkaisee odotetun uutuusalbuminsa Listen marraskuun 21. päivä.

Albumin ensimmäinen virallinen single Lovers On The Sun oli Guettalle hänen uransa seitsemäs listaykkönen Iso-Britanniassa ja se nousi myös listojen kärkipaikalle muun muassa Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Suomessa. Single on ylittänyt Suomessa jo kultalevyrajan ja myynyt platinaa Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Tulevalta albumilta on tänään julkaistu kakkossingle, joka kantaa nimeä Dangerous. Kappaleessa vierailee Lovers On The Sun -singlen tapaan laulajalahjakkuus Sam Martin.

Kuuntele Dangerous:

David Guettan uudella albumilla kuullaan totuttuun tapaan paljon vierailijoita. Levy on jatkoa hänen vuonna 2011 ilmestyneelle menestysalbumille Nothing But The Beat. Edellisen albumin tiimoilta Guetta palkittiin lukuisilla musiikkialan palkinnoilla kuten muun muassa Grammylla ja  AMAlla. Suomessa levy ylitti kultalevyrajan ja sitä on striimattu täällä yli 20 miljoonaa kertaa. 

Jatkuvasti kiertueella oleva Guetta on esiintynyt pelkästään tänä vuonna yli kahdelle miljoonalle ihmiselle ja hän on ollut pääesiintyjä maailman isoimmilla festivaaleilla. Suomessa Guetta vieraili edellisen kerran heinäkuussa esiintyen jättiyleisölle Ruisrockissa. Faneja Guettalla on pelkästään Facebookissa yli 57 miljoonaa.

Kuva: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Kilpailut

Uusimmat