Parikka odottaa kolmatta lastaan.
Parikat rakentavat kodikseen hirsitaloa.
Lola Odusoga täyttää tässä kuusa 42 vuotta. Nainen kertoo ikääntymisestä uudessa blogijulkaisussaan.
Teittinen kirjoittaa rajapyykistä blogissaan.
Niinan aloittaman blogin mainosbiisien takaa löytyy tuttu mies. Mutta mikä vaihtoehdoista onkaan se paras?
Scott Riddle kirjoitti pitkän blogikirjoituksen omasta syöpäkamppailustaan.
Sovellus kertoi Hussin viettävän puhelimen ääressä päivittäin monta tuntia.
Huhtikuussa Jere Karalahdesta eronnut fitness-urheilija rikkoi viikonloppuna blogissaan pitkään kestäneen hiljaisuuden.
Blogia kirjoittavan kahden lapsen äidin mukaan hänen virheensä oli anteeksiantamaton ja hän toivookin muiden oppivan siitä.
Amerikkalaisella äidillä meni kuppi nurin, kun kaikki muut tuntuivat tietävän paremmin, miten hänen kannattaa lapsiaan hoitaa.
Vuonna 2016 ei voida olettaa, että naisen suurin tavoite olisi jatkaa sukua. Tätä mieltä on Anjali Saleen, jonka blogikirjoitus leviää netissä.
Bloggaaja Summer Bellessa antoi 3-vuotiaan poikansa pukea hänet mielensä mukaan viikon ajan. 
Konttorissa on tällä viikolla käsitelty blogeja ja vlogeja kolmen naisen voimin. Torstaina Annika Metsäketo, Sari Seppälä ja MTV:n sosiaalisen median vastaava tuottaja Mari Rasimus pohtivat bloggaamisen astumisesta osaksi opetussuunnitelmaa. Samalla kuultiin myös Rasimuksen omista blogeista.
Annika Metsäketo huolestui siitä, että ideoita varastetaan verkossa toisilta. Sari Seppälä halusi tietää, onko blogien pitäminen vai nuorekkaiden ja hyvännäköisten ihmisten hommaa?
Sar Seppälän ja Annika Metsäkedon aamupäivävieraana on tällä viikolla ollut Mari Rasimus, joka työskentelee nyt sosiaalisen median tuottajana. Sari innostui ennen kaikkea videomuotoisesta tekemisestä. Kohdekin oli selvillä.
Tällä viikolla Konttorin vieraana oli MTV:n sosiaalisen median vastaava tuottaja Mari Rasimus, joka johdatti Konttorin Sarin ja Annikan bloggaamisen (ja vloggaamisen) saloihin.