Kuva: AOP

Nanna Karalahti kertoi eron jälkeisiä kuulumisia blogissaan: Tällä hetkellä kuuluu todella hyvää

10.07.2017 09:20 - Emmi Moilanen

Huhtikuussa Jere Karalahdesta eronnut fitness-urheilija rikkoi viikonloppuna blogissaan pitkään kestäneen hiljaisuuden.

Huhtikuussa jääkiekkoilija Jere Karalahdesta eronnut fitness-urheilija Nanna Karalahti kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, että on hiljalleen saanut töitään hoidettua ja olevansa jälleen kiinni arjen rytmissä.

Parhaillaan Nanna lomailee Espanjassa äitinsä ja pienen Jax-poikansa kanssa. Nanna kertoo myös kirjoitustauon tehneen hyvää.

”Pidin tietoisen tauon, koska elämässäni tapahtui suuria käänteitä ja halusin nauttia lomailusta ja läheisteni seurasta. Tietysti se pakka hajoaa hetkeksi, kun on työt, lapsi ja oma mieli hoidettavana ja tuntuu että jää menneisyyteen monissa asioissa,” Nanna kirjoittaa.

Olotila, jossa ei ole vihaa eikä pahuutta

Nanna kertoo olevansa iloinen siitä, että on palannut pitkästä aikaa myös bloginsa ääreen. Urheilija kirjoittaa käyneensä lomansa alussa Sveitsissä katsomassa ystävänsä vastasyntynyttä vauvaa.

”Pääsin hetkeksi olotilaan itsekin, jossa ei ole vihaa eikä pahuutta, on vaan uutta ja ihmeellistä. Äidin ja lapsen välistä rakkautta ei pysty kuvailemaan sanoin, sen aistii ja tuntee kun näkee sen.”

Lisäksi Nanna kirjoittaa jääneensä Espanjaan muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi, sillä Jax-pojan Suomessa sairastama korvatulehdus oli uusiutunut matkan aikana. Vastoinkäymisistä huolimatta Nanna suhtautuu arkeen positiivisella asenteella.

”Aurinkoa Suomeenkin ja paljon iloa ja energiaa arkeen, nauttikaa ihmisistä jotka ovat teille tärkeitä” hän muistuttaa lukijoilleen.

Lähde: Nanna Karalahden blogi

Lue myös: IL: Nanna Karalahti kommentoi eroa Jerestä: "Tulemme aina olemaan tietyllä tavalla naimisissa"

Lue myös: Eroa läpikäyvä Nanna Karalahti blogissaan: "Kukaan meistä ei ole pyhimys"

Kilpailut

Uusimmat