Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen täyttää pian 30 vuotta - "Mitään kriisiä en ole saanut aikaiseksi"

25.04.2019 20:15 - Lauri Kujanpää

Teittinen kirjoittaa rajapyykistä blogissaan.

Fitnesskaunotar ja bloggaaja Eevi Teittinen, 29, täyttää pian 30 vuotta ja pohtii rajapyykkiä tuoreessa blogitekstissään. Teittinen sanoo, että ei pode minkäänlaista ikäkriisiä, vaikka meneillään on naisen synttäriviikko.

"Se olisi synttäriviikko ja viimeiset päivät parikymppisenä. Mitään kriisiä en ole saanut aikaiseksi, sillä olen ehkä pikemminkin todennut vain, kuinka jees kolmekymppiset on! Mitä enemmän vuosia mittariin tulee, sitä tasapainoisempi ja hyväksyvämpi itseään kohtaan on. Toisaalta sitä myös tietää, millaisista miehistä pitää, mikä on oma maku muodissa, mikä tukkatyyli itselleen sopii ja millainen on ihmisenä", kaunotar kirjoittaa.

Teittinen on ollut bloggaajana jo vuosia. Hän kertoo, että blogeja on tullut ajan saatossa valtavasti lisää, ja pohtii, mikä auttaa erottautumaan massasta.

"Hyvinvointiala oli vasta nouseva trendi, kun aloitin 23 -uotiaana. Sporttiblogeja ei ollut vielä. Nyt pian seitsemän vuotta alalla olleena voin todeta, kuinka tämänkin on räjähtänyt täysin käsiin! Siksi alalla korostuu vain vahvemmin oma juttu ja erilaisuus. Intohimo, sitoutuneisuus ja aitous on se, mikä näkyy."

Blogin kunniaksi Teittinen julkaisi Instagram-sivullaan myös upean kuvan, jossa esittelee rentoa kesätyyliään.

Kuvassa hän on sonnustautunut reikäfarkkuihin, vihreään toppiin sekä valkoisiin urheilukenkiin. Lanteilla fitnesstähdellä roikkuu keltainen huppari.

Jos kuva ei näy, paina tästä.

Lue myös: Kleptomaanikko iski Eevi Teittisen omaisuuteen - fitnesstähti blogissaan: "Olin järkyttynyt"

Lue myös: Eevi Teittinen avautuu vauvakuumestaan blogissa, Teemu ei valmis: "Tuntuu naisena todella pahalta"

Lue myös: Mikä vartalo! Eevi Teittinen poseeraa upeana bikineissä

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Kilpailut

Uusimmat