”Annoin kolmevuotiaan poikani pukea minut viikon ajan” – katso hauska lopputulos

12.02.2015 12:04 -

Bloggaaja Summer Bellessa antoi 3-vuotiaan poikansa pukea hänet mielensä mukaan viikon ajan. 

Muotibloggaaja Summer Bellessa päätti antaa lapselleen vapaat kädet valita äitinsä vaatetuksen viikon ajan.

– Olen valinnut poikani vaatteet hänen kolmevuotisen elämänsä ajan joka päivä. Ajattelin, että olisi hauskaa kääntää asetelma ylösalaisin, Bellessa kirjoittaa.

3-vuotias Rockwell poika valitsi ensimmäisen päivän asuksi äidilleen Bob Dylan -t-paidan, harmaan hameen ja sukkahousut. Äiti piti asuvalinnasta kovasti. Poika kuitenkin halusi vielä lisätä asuun vaaleat korkkarit ja sinisen svetarin. Jälkimmäisistä valinnoista äiti ei ollut enää ihan niin varma.

Seuraaviin päiviin mahtui Mikki Hiiri -paitoja, kukkasukkia ja eriparisia kenkiä. Vaikka asuvalinnat olivat äidin mielestä välillä erikoisiakin, ei hän saanut pitkiä tuijotuksia tai oudoksuntaa tuntemattomilta. Äidin mielestä tempaus oli jopa terapeuttinen.

– Suurin osa äitinä olosta on määräillä lasta ja kertoa tälle, mitä pitää tehdä. Oli hauskaa vaihtaa rooleja, vaikka se olikin näin pieni juttu. Poikani nautti siitä, että hänen mielipidettään kuunnellaan. Hölmöily on lapsille hyväksi, eikä itseään kannata ottaa niin tosissaan. Kävelin eriparisissa kengissä koko päivän, eikä kukaan huomannut mitään, Bellessa toteaa.  

Katso asukokonaisuudet täältä

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Babble.com)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat