Radio Novan Aamussa ollaan euroviisuhuumassa ja käy ilmi, että BB talon ilma on öisin sakeaa. Seksin ja urheilun yhdistämiseen voi saada "kelpo-ohjeita" omalta valmentajalta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Sani putosi sunnuntai-iltana Big Brother -talosta ja laulaja kertoi Iltalehdelle, että olisi mielellään vielä jäänyt asukkaaksi.
- Kirjaa ei saa tuomita kannen perusteella. Se tulee olemaan motto, jota tulen käyttämään tosi pitkään, Kalonji kertoo IL:lle.
Ex-mäkikotkan vaiherikas naishistoria on herättänyt vitsiniekat Twitterissä.
Radio Novan Aamussa Aki yllättyi suuresti, kun Minna olikin aamulla töissä. Millainen muisto kuulijalla on Akista ja mitä tapahtuu, jos Minna ei osaa käyttäytyä tällä viikolla? Entä onko tuottaja Parta-Markus vielä hiihdellyt? Kuuntele parhaat palat tästä!
Perttu Sirviö on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista.
Uutiset yllättivät muut asukkaat toden teolla.
Tarina kertoo Iltalehdelle, että hänen alkujännityksensä purkautui itkuna.
Jukan ja Eeva-Leenan lämpimät välit ovat kiinnittäneet monien huomion.
Ohjelma alkaa ensi syksynä.
Suomalainen X Prophets -yhtye nousi listakärkeen 2005, mutta vasta nyt selvisi, ketkä tuohon yhtyeeseen kuuluivat.
Rintojensuurennus teki Jonna Saaren elämästä helvettiä viideksi vuodeksi.
Big Brother -talo on tänään saanut kaksi uutta asukasta: Jussin ja Pertin. 
Big Brotherin 10. tuotantokautta juhlitaan perjantaina 19.9. Subilla koko ilta. BB-studiolla 2,5 tuntisessa suorassa lähetyksessä tavataan suuri joukko entisiä Big Brother -asukkaita. Vapun valtakunnassa perjantaina vieraina BB-voittajat ja kaverukset Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen klo 12.
Tänä vuonna Big Brotherin bilemusiikki syntyy katselijoiden ja kuuntelijoiden toimesta. Keräämme Big Brotheriin TOP 20 -listaa Radio Novan Spotify -ohjelman kanssa ja sinä voit valita, mitä musaa talossa soitetaan asukkaille, kun on aika bailata.
Juhlakauttaan viettävän Big Brotherin 10. tuotantokausi käynnistyi sunnuntaina 24. elokuuta.