Kuva: Nelonen

Rauhanturvaaja, "perusjuntti"... Uuden Big Brother -kauden asukkaista ensimmäisiä maistiaisia

02.09.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina, ja taloon astelee 16 asukasta.

Big Brother Suomen uusi kausi alkaa sunnuntaina. Nyt Nelonen on tiedottanut ensimmäisiä maistiaisia BB-talon asukaskatraasta.

Tiedotteessa kerrotaan, että asukkaat ovat iältään 22–49-vuotiaita. Mukana on muun muassa lypsykarjatilan isäntä, bikini fitness -harrastaja, rauhanturvaaja, omien sanojensa mukaan "emännästä haaveileva perusjuntti" ja väitöskirjaa valmisteleva tohtoriopiskelija. Asukkaista löytyy ihmisiä ympäri Suomen, ja heidän joukossaan on ihmisiä monenlaisista elämäntilanteista ja -katsomuksista. Taloon astelee sunnuntaina 16 asukasta.

Big Brother -talo on alkavalla kaudella suurempi kuin koskaan ennen Suomen kausilla. Talo on saanut noin 100 neliötä lisää tilaa verrattuna viime keväänä nähtyyn julkkiskauteen. Asukkaiden käyttöön avautuu neljä uutta huonetta.

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 5.9. Nelosella kello 21.30. Kausi kestää 12 viikkoa. Talon tapahtumia nähdään koosteina joka ilta, ja lähetyksissä myös keskustellaan tapahtumista vaihtuvien vieraiden kanssa. Juontajina lähetyksissä nähdään Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. BB-viikko huipentuu sunnuntaisiin suoriin lähetyksiin, joita juontaa Elina Kottonen.

Lue myös: IL: Big Brotherista tippuneen Sanin meikit herättivät keskustelua - nyt laulaja kommentoi

Lue myös: Big Brother -kisaaja Toni Niemisestä leviää yksi vitsi Twitterissä: "Kohta on kaikki akat paksuna"

Kilpailut

Uusimmat