Kuva: MTV3

Tiesitkö? Big Brother -voittaja Perttu Sirviö työskenteli viime syksynä ohjelman kulisseissa

03.02.2021 10:15 - Lauri Kujanpää

Perttu Sirviö on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista.

MasterChef VIP -ohjelmassa kilpaileva Perttu Sirviö tunnetaan muun muassa ammattitaitoisena rakennusmiehenä. Mies löytääkin yhtäläisyyksiä työmaalta ja keittiöstä.

- Olen harrastelijakokki, joka tykkää kokeilla eri juttuja - vähän niin kuin rakennustyömaallakin. Molempia asioita yhdistävät jatkuva oppiminen ja käsillä luominen. Maustaminen on mun juttu: Jos jossain lukee, että laita teelusikallinen voita, niin laitan ruokalusikallisen, Sirviö nauraa Voice.fi:n haastattelussa ja jatkaa:

- Äitini on kokki ja olemme perheessä vähintäänkin maistaneet kaikkea mahdollista, häränkielestä lähtien. 

Yksi herkku on Sirviölle ylitse muiden.

- Yksi juttu, että jos näen ravintolan listalla maksaa, nii otan sen. Se on sellainen ruoka, jota iso osa vihaa ja muut rakastavat.

Takana kiireinen koronavuosi 

Korona-aikana Sirviöllä on riittänyt hommia, sillä suomalaiset ovat laittaneet rahat koteihinsa muun muassa matkustelun sijaan.

- Vaikka monet projektit menivät tv-puolella jäihin, niin töitä on kyllä ollut. Rakentamista ja remontointia riittää ja kuulin tutulta rautakauppiaalta, että koska ihmiset ovat kotona, niin he ovat panostaneet taloihinsa ja tämän takia on tehty myyntiennätyksiä.

Sirviö nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun hän voitti ensimmäisen Big Brother -kauden. Sirviö paljastaa, että oli viime syksynä myös ohjelmassa mukana, tällä kertaa tosin kulissien takana.

- Viime syksyn vietin Big Brotherissa, kun olin rakentamassa sitä taloa. Sitten jäin siihen vielä vetämään puuhatiimiä, kun piti rakentaa ratoja erilaisille viikkotehtäville, Sirviö kertoo ja jatkaa:

- Työryhmän tehtävä on sata kertaa vaativampaa kuin itse asukkaana oleminen. Siinä sai kyllä miettiä, että miten asiat tehdään oikein ja turvallisesti. Big Brother on hieno formaatti ja tuotantoryhmälle iso hatun nosto siitä, kuinka he vetivät sen koko homman mallikkaasti maaliin.

MasterChef VIP MTV3-kanavalla ti 2.3. klo 20 alkaen.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Big Brother -voittaja Perttu Sirviö nähdään uudessa sisustusohjelmassa

Lue myös: Remonttipiiskuri Perttu Sirviö hulvattomasta nuoruuskuvastaan: "Välttelin sukupuolitautia"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat