Miten purjo ja kuninkaalliset liittyvät toisiinsa? Miksi Minna vastustaa pikkujouluja? Entä minkälainen nenä viehättää Akia? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Lähes parikymmentä vuotta sitten toimineet tanssiliikkeet, ovat auttamatta vanhanaikaisia.
Joskus sopivan nimen keksiminen voi ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. Tällöin lopullinen ratkaisu voi olla se kaikista huonoin.
Ensi vuonna tekevät paluun muun muassa polven yli ulottuvat saappaat.
Rather Be -hitistä tutun Clean Banditin Neil Milan on erittäin suivaantunut joidenkin fanien puheista haluta "raiskata" idolinsa. 
Skottilaisen poikabändi Rewindin jäsen James McElvarin suunnitelma säästää lentomatkakuluissa ei mennyt aivan putkeen, kertoo The Sun -lehti.
Sata päivää sitten One Direction -fanien maailma järkkyi, kun Zayn Malik jätti poikabändin. Tänään Twitterissä fanit kertovat surustaan hashtagilla #100DaysSinceZaynLeft. Samalla osa faneista ryhtyi leikkimielisesti ivailemaan bändiä.
BandOnTheWeb.com on bändeille ja artisteille tarkoitettu nettipalvelu, joka auttaa heitä menestymään. Virtuaalisten koesoittojen lisäksi bändi voi työstää biisejä yhdessä online-mixerillä ja jakaa niitä netissä.
Hard Rock Cafe järjestää vuosittain musiikkitaivaan nouseville tähdille Hard Rock Rising -bändikilpailun, ja tänä vuonna maailmanlaajuisen kisan päälava sijaitsee Barcelonassa. Suomalaisilla yhtyeillä on myös mahdollisuus osallistua kisaan.
Klassista musiikkia ja dancea yhdistelevä Clean Bandit on saavuttanut yhdellä kappaleella sen mistä muut artistit voivat vain uneksia.
Nyt on listattu eniten myyneet bändipaidat - kärkisijan nappasi paluuta tekevä Black Sabbath US Tour 78 -paidallaan.
2000-luvun alkupuolella ympäri maailmaa listojen kärkeen kiilannut brittiyhtye Blue julkaisee uuden albumin alkuvuodesta. Ensimmäinen single julkaistaan lokakuussa.
Radio Novassa vieraillut Elokuu -yhtye kertoi, miten poppoo sai nimensä. Yhtye on hallinnut kotimaan soittolistoja hitillään Soutaa huopaa.
Live Today, Gone Tomorrow -livealbumille on tallennettu parhaat otokset vuosien 2010-2011 keikoilta.
Britannnian tämän vuoden viisuedustajana nähdään paluuta tekevä Blue -poikabändi.
2000-luvun alkupuolella hurjaan menestykseen noussut poikabändi Blue tekee paluun Englannin viisuedustajana.