Poppari halusi säästää matkatavarakuluissa: Sairaskohtaus ja taju lähti

13.07.2015 18:15 -

Skottilaisen poikabändi Rewindin jäsen James McElvarin suunnitelma säästää lentomatkakuluissa ei mennyt aivan putkeen, kertoo The Sun -lehti.

Essexistä kotikaupunkiinsa Glasgow’hun lentänyt 19-vuotias James McElvar ei halunnut pulittaa 45 punnan lisäkuluja, jotka hänen olisi pitänyt maksaa ylimääräisestä lennolle ottamastaan vaatteita sisältävästä matkalaukusta. Sen sijaan hän päätti vetää kaikki laukussa olleet vaatteet päällensä. Yhteensä popparilla oli päällään kuusi t-paitaa, viisi pitkähihaista paitaa, kolmet farkut, kahdet collegehousut, kaksi takkia ja kaksi hattua.

Suunnitelma ei kuitenkaan toiminut loppuun saakka. McElvar kyllä pääsi koneeseen vaatekerrat päällään, mutta koneessa olo oli huonontunut ja lopulta laulaja menetti tajuntansa. Onneksi koneessa sattui olemaan matkustajana sairaanhoitaja, joka otti tilanteen haltuun.

– Luulin, että nyt minulta lähti henki. Ajattelin, että sain sydänkohtauksen.

Vähemmän fiksu idea sai kuitenkin onneksi onnellisen lopun ja nuorukainen tokeni sairaalahoidon jälkeen. Liekö kyseessä sitten ollut tarkoituksellinen mediatempaus, mutta ainakin huomiota bändi on tapauksen jälkeen saanut rutkasti.

(Nova / KUVA: Rewind Facebook)

Kilpailut

Uusimmat