Radio Novan Aamussa kokoontuu Astral Radio, ja Aki on ajatellut tehdä jään alla sukelluksen maailmanennätyksen. Lisäksi viikonlopun aikana on tapahtunut jotain kummallista, sillä Minnalla on pöllön pää. Onko tuottaja Parta-Markuksella mullat mallilla? Kuuntele parhaat palat tästä!
Videota on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja.
Toimittaja hehkuttaa suosittua talviharrastusta omalla Instagram-tilillään.
Tiistai toi tullessaan viralliset toppahousuvinkit, vettä vaan menevät asiat ja fubbailun. Missä tilanteissa löytäjä saa pitää? Entä käydäänkö avannossa jos ei ole avantoa?
Joogaopettaja Magnus Appelberg esittelee MTV:n videolla, miltä avantojooga näyttää.
Erkki Makkonen on avantouinnin kahdeksankertainen maailmanmestari.
Radio Novan Erikoismies Laitinen halusi näyttää, miten vaarallista on kun jäät pettävät ja ihminen joutuu kosketuksiin kylmän veden kanssa. Kurkkaa videolta, miten kaikki sujui.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto muistuttaa oikeaoppisesta toiminnasta kevätjäillä. Maltti ja rauhallisuus ovat valtteja, mikä jää pettää alta. Hyvä varustus jäillä liikkuessa on ehdottoman tärkeää.
Suomenlahden merivartiosto varoittaa jäällä liikkujia heikoista jäistä. Jäätilanne on muuttunut saaristossa hyvin nopeasti huonommaksi sään lauhtumisen ja tuulen takia.