Luusuaniemi tunnetaan muun muassa Syke-sarjasta.
Suomalaisnäyttelijä kertoo työskentelevänsä toistaiseksi salaisen projektin parissa.
Anna-Leena Härkösen menestysromaaniin perustuvan Kaikki oikein -elokuvan kuvaukset alkavat tässä kuussa.
Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 37, kertoo halunneensa opiskeluaikoina näyttää kavereilleen, miten naiset isketään.
Kuudes kerta -elokuvassa nähdään myös Pihla Viitala.
Antti Luusuaniemi avautui Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa ammatillisesta suunnitelmastaan: "Teatterinäyttämöllä saan toteuttaa nyt unelmaani. Shakespearen Macbeth antaa niin monipuolisen mahdollisuuden". Keskustelua käytiin myös lapsista, tulevista työkuvioista ja siitä miten suomalainen elokuva ja teatteri voivat.
"Seksiaddikti sydänkirurgi on ollut tähän astisista rooleista vaikein", toteaa Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa vieraillut näyttelijä Antti Luusuaniemi. Luusuaniemi näyttelee Max Hansson nimistä hahmoa kuun alussa ensi-iltansa saaneessa Kuudes Kerta -elokuvassa.
Sarja jatkuu 4. tammikuuta.
Näyttelijä Antti Luusuaniemi jopa lihotti itseään Kuudes kerta -elokuvan roolia varten.
Luusuaniemi on ottanut haltuun myös käsikirjoittamisen.
Makedonialais-kroatialais-suomalainen yhteistuotantoelokuva Uhrauksia Vapaudelle saa ensi-iltansa lokakuun alussa. Näyttelijä Antti Luusuaniemelle natsiupseerin rooli oli mielenkiintoinen, koska se näyteltiin saksaksi.
Huippujengi on uusi kotimainen viihdeohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee tavoittelemaan Etelä-Amerikassa sijaitsevan vuoren huippua. Juontajana toimii Duudsonien Jukka Hildén.