Kuva: Senja Rapila

Antti Luusuaniemi Anna-lehdessä: "Yritin olla teatterikouluaikoina naistenmies"

09.03.2017 09:19 - Anna Hopi

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 37, kertoo halunneensa opiskeluaikoina näyttää kavereilleen, miten naiset isketään.

Nykyisin Antti Luusuaniemi on onnellisesti naimisissa vaimonsa Lilin kanssa. Tällä hetkellä hän tuntee olonsa tosimieheksi, kun voi esimerkiksi laittaa tyttönsä nukkumaan ja lohduttaa lapsiaan, jos heitä vaikkapa pelottaa joku asia. Hyvänä isänä oleminen tekee hänen olonsa miehekkääksi.

Aikaisemmin asia oli toisin. Nuorempana Luusuaniemi kertoo testanneensa viehätysvoimaansa vastakkaisen sukupuolen edustajiin.

- Joskus teatterikouluaikoina minulle oli tärkeää yrittää olla naistenmies. Halusin näyttää muille miehille, että näin nämä hommat hoidetaan ja naiset hurmataan. Yritin liikaa. Pyrin olemaan verbaalisesti nokkela, muita enemmän äänessä, hauskin ja vahvin. Sillä asenteella kapsahti niin sanotusti kuuseen ja vietin viikonloput yksin ilman naisseuraa, Luusuaniemi muistelee Anna-lehdessä.

Hän kertoo myös pyrkineensä nuorempana olla muiden miesten silmissä kova jätkä, se hauskin kaveri.

Lili-puolison tapaaminen muutti asiaa, ja nykyään Antti yrittää miellyttää enää vaimoaan. Hän tunnustaa silti edelleen kärsivänsä voimakkaasta huomion tarpeesta. Työ näyttelijänä antaa hänelle tällä hetkellä niin paljon huomiota, että tarve tulla nähdyksi on rauhoittunut.

(kuva: AOP)

Lähde: Anna.

Lue myös: Antti Luusuaniemi Me Naisille: En tavoittele treenillä sixpackia, vaan toimivaa kroppaa

Kilpailut

Uusimmat