Kuva: Senja Rapila

Seksiaddiktia näyttelevä Antti Luusuaniemi: "Haastavin rooli, jonka olen tehnyt"

16.01.2017 17:00 - Reija Saarinen

Kuudes kerta -elokuvassa nähdään myös Pihla Viitala.

Antti Luusuaniemen, 37, tähdittämä Kuudes kerta -elokuva sai ensi-iltansa 6. tammikuuta. Kyseisessä elokuvassa Luusuaniemen roolihahmo on naisia rakastava kiinteistövälittäjä, joka nauttii seksistä ja naisten kaatamisesta.

Miten Luusuaniemi sukelsi sisään erikoiseen roolihahmoonsa?

- Kävin tapaamassa muun muassa seksuaaliterapeutti Ana Ervastia. Sitten yritin miettiä, että millainen tämä seksiaddiktiosta kärsivä ihminen voisi olla. Haastavinta oli ehkä ymmärtää se, että mikä sellaisen miehen mielenmaisema on, jolle tärkeintä on perhe ja silti hän panee kaikkea mikä liikkuu. Todella ristiriitainen hahmo, siksi se onkin mielenkiintoinen, Luusuaniemi toteaa.

- Näyttelijän työllisesti todella haastava rooli. Koskaan en ole yhtä haastavaa roolia päässyt tekemään. Siinä pääsi todellakin näyttelemään kaikki puolet.

Luusuaniemi palasi Perusta Huippujengi-ohjelman kuvauksista hetki ennen elokuvan kuvausten alkua. Reissulla kadotetut kilot Luusuaniemi keräsi takaisin muun muassa pastan ja oluen voimin.

- Olen sitä mieltä, että tämän elokuvan päähenkilö ei todellakaan olisi yhtä mielenkiintoinen, jos hänellä olisi ollut six pack. Se ei vain olisi uskottavaa, kun miettii hänen elämäntapaansa.

Seksiaddiktista kun on kyse, on elokuvassa tietenkin runsaasti myös sängyn puolella kuvattuja kohtauksia. Niiden näytteleminen ei Luusuaniemen mukaan ole lainkaan haastavaa.

- Seksikohtauksiin pätee se, että mitä vähemmän niissä näyttelee, sitä uskottavammalta se näyttää. Luojan kiitos minulla oli vastanäyttelijänä Pihla Viitala, niin minun ei tarvinnut näytellä yhtään, Luusuaniemi naurahtaa.

Arasta aiheesta huolimatta myös Lili-vaimo saapui ensi-iltaan. Siitä Luusuaniemi on todella kiitollinen.

- Nostan hattua hänelle siitä, että hän kannustaa ja tukee. On hienoa, että on sellainen kumppani, johon voi luottaa.

- En lähtenyt kuitenkaan niin pitkälle onneani kokeilemaan, että olisin udellut tarkalleen, että mitä hän elokuvasta piti. Olin vain tyytyväinen siitä ettei tullut käsilaukusta.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Syke jatkuu taas - lue miten Antti Luusuaniemi valmistautui rooliinsa

Kilpailut

Uusimmat