Kuva: Nelonen

Luottomies-elokuva: All In rikkoi koko 2020-luvun ennätyksen ensi-iltaviikonloppunaan

19.02.2024 16:15 - Minttu Tikkanen

Elokuva on saanut katsojilta myönteisen vastaanoton.

Suositun Luottomies-komediasarjan pohjalta tehty Luottomies-elokuva: All In onnistui siirtämään katsojasuosionsa myös valkokankaalle, sillä jo avausviikonloppunaan se keräsi välittömästi kymmeniätuhansia katsojia.

Menneenä perjantaina ensi-iltansa saanut elokuva keräsi yleisöön viikonlopun aikana jopa 49 635 katsojaa sekä ennakkonäytökset mukaan lukien yhteensä peräti 64 000 katsojaa. Se oli avausviikonloppunaan koko Suomen katsotuin elokuva ja tulos on samalla myös kotimaiselle elokuvalle paras avausviikonlopun tulos koko 2020-luvulla.

Elokuvassa toista pääosaa näyttelevä, sekä sen myös ohjannut ja käsikirjoittanut Kari Ketonen uskoo suosion perustuvan siihen, ettei elokuva aliarvioi katsojaansa. Luottomies on myös selvästi löytänyt fanikuntansa monen ikäisten ihmisten keskuudessa.

"Emme keksineet pyörää uudelleen, teimme vain isomman ja hienomman pyörän, joka ei aliarvioi katsojaa. Elokuva on myös nuorempien Luottomies-fanien mieleen. Katsojapalaute on ollut todella ylitsepursuavan positiivista ja vanhan kyynikon sydäntä lämmittävää. On ilo tarjota suomalaisille hauska ja viihdyttävä elokuva, josta he selvästi nauttivat", Ketonen kommentoi.

Myös toisessa pääroolissa esiintyvä ja elokuvan tuottanut Antti Luusuaniemi kertoo saaneensa elokuvasta yleisöltä yksinomaan positiivista ja lämmintä palautetta. 

"Tuntuu hienolta, että yleisö otti elokuvan omakseen, ja palaute on ollut sydäntä lämmittävää. Mahtavaa, että saimme hiihtolomien ajaksi menestyskomedian koko perheelle. Elokuvaa ovat kehuneet kaikenikäiset katsojat. Luottomies todella sai kansan liikkeelle – vuoden paras avausviikonlopun tulos elokuvateattereissa", Luusuaniemi jatkaa.

Lue myös: Arvostelu: Priscilla-elokuva näyttää Elviksen ja Priscillan suhteesta vaietumman puolen

Lue myös: Näyttelijä Oona Airola palkittiin roolistaan maailmalla - tositapahtumiin perustuva elokuva kerää suosiota

Lue myös: Myrskyluodon Maija jatkaa ylivoimaisesti Suomen katsotuimpana elokuvana

Kilpailut

Uusimmat