Elokuva on saanut katsojilta myönteisen vastaanoton.
Sarja esitetään ensi keväänä.
Häät ennen hautajaisia yllättää, mutta toimii, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Syksyn uutuuselokuvassa Kuustosen roolihahmo etsii kumppania vain piristääkseen masentunutta isäänsä.
Häät ennen hautajaisia saa ensi-iltansa syyskuun lopussa.
Elokuvasarja on yksi Suomen suosituimpia.
Elokuvan pääosia esittävät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.
Päärooleja esittävät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.
Kari Ketonen muistetaan muun muassa Putous-ohjelmasta.
Suorassa lähetyksessä voi käydä mitä vain ja Putous-ohjelmassa erityisesti. Ohjelmassa nähdään usein tahattomia repeämisiä, jotka eivät kuitenkaan ole juontajan tai näyttelijänkään mielestä kovinkaan vakava moka. 
Huippusuositussa Putous-sarjassa nähdään joka lauantai Suomen television hauskinta antia. Ohjelmassa tutustutaan joka viikkoa sketsihahmoihin, joista yksi on Kari Ketosen taksia ajava Aimo Sonni. 
Radio Nova listaa joulukuun päätteeksi kymmenen päivän ajan vuoden 2014 kovimpia, sykähdyttävimpiä ja katsotuimpia YouTube-ilmiöitä. Sarjan toisessa osassa esittelemme yli 2 miljoonaa katselukertaa saaneen suomalaisvideon, jolla Kari Ketosen esittämä Putin-hahmo tanssii ripaskaa. 
Iron Sky: The Coming Race tavoitteli yhteisrahoituspalvelussa 500 000 dollarin summaa. Koko summaa ei saatu kasaan tavoiteajassa, mutta onneksi palvelu myönsi rahankeruulle vielä pari viikkoa jatkoaikaa. 
Kuunatseista kertovan tieteiskomedia Iron Skyn jatko-osa Iron Sky: The Coming Race on kerännyt yhteisrahoituspalvelussa jo 312 000 dollaria.