TopTasten-listauksesta löytyy hotelleja ympäri Suomea.
Tänään on Kimmon syntymäpäivän aattoaamu! Syntymäpäiville on tulossa vieraita lausumaan runoja ja aamiainenkin on katettu valmiiksi. Minna pohtii, minkälaista olisi asua talossa, jossa Popeda on perustettu?
Radio Novan Iltapäivässä jäätiin studioon jumiin lukkojen taakse – Mitkä oli ensimmäiset ajatukset lukkojen takana ja kuka oli tämän kaiken takana? Kaverin puolesta kyselen -osioissa autetaan Jennaa, jonka kaveri ei osaa sanoa KYLLÄ! Työpaikalla nukkuminen ja all-day breakfast puhuttavat myös. Mitä tarkoittaa, kun lähdetään vetämään Seborgat? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Jos joulukinkut alkavat jo tökkiä, kannattaa kokeiluun ottaa raikkaan hedelmäinen smoothie.
Jos puurot ja munakkaat kyllästyttävät, kannattaa kokeiluun ottaa raikkaan trooppinen smoothie.
Tuorepuurot syntyvät helposti eikä niiden suosio näytä laantuvan.
Monen tavoitteissa on kesään mennessä karistaa muutama kilo. Mutta millaiset eväät ovat aamulla parhaat, jos tavoitteena on laihtuminen?
Jos perinteiset kaurapuurot ja leivät alkavat jo maistua puulta, kannattaa personal trainerin aamiaisherkut ottaa kokeiluun.
Tutkimuksien mukaan aamiaisen ohittaminen voi johtaa sydänsairauksiin, liikalihavuuteen ja jopa aivohalvaukseen.
Kaipaatko vaihtoehtoja valmismyslille, paahtoleivälle tai kaurapuurolle. Katso herkulliset aamiaisvaihtoehdot ja inspiroidu aamuistasi uudella tavalla.
Kouriintuntuva tapa opettaa lapsille muiden maiden kulttuureista on laittaa heidät maistamaan erilaisia ruokia. Lapset kokeilivat aamiaisia maailman eri kolkista – eivätkä sensuroineet tuntemuksiaan.
Juhani Tamminen pohtii tämän aamun Leijona-aamiaisella Suomelle vapautuneita mahdollisia NHL-apuja, illan Venäjä-ottelua ja vakuuttaa, että illan pukeutuminen tulee jälleen toimimaan.