Juhani Tamminen toivoo, että Suomen todellinen kippari Mikko Koivu tulee auttamaan maajoukkuetta

10.05.2013 11:06 -

Juhani Tamminen pohtii tämän aamun Leijona-aamiaisella Suomelle vapautuneita mahdollisia NHL-apuja, illan Venäjä-ottelua ja vakuuttaa, että illan pukeutuminen tulee jälleen toimimaan.

Tammisen mukaan illan ottelun voiton avaimet piilee Venäjän turhautumisessa.

- Every hit slow's them down, Melart, Väänänen ja tämän osaston on hyvä käydä sillon tällöin viemässä taklaukset loppuun. Siitä he eivät taatusti tykkää. Toinen tapa turhautta on pitää heidät pois scoring sheetiltä, on se tapa sitten mikä tahansa. Sitten alkaa se kuuluisa banaani puskemaan sieltä Radulovinkin kypärän alta. Se on parasta, mitä voi tapahtua. Sen näki Ranska-ottelussakin, että siinä ei Radulovikaan enää osunut metrin päästä tyhjään maalin, kun se keskittymiskyky katoaa.

Illan ottelun lisäksi Tamminen puhui Mikko Koivun ja Mikael Granlundin Minnesota joukkueen putoamisesta NHL:n pudotuspeleistä. Tamminen toivoo molempien pelaajien osallistuvan vielä MM-kisojen jälkimmäiseen puoliskoon.

- Tarvitaan Granlundin ylivoimaneroutta ja Koivua, meidän todellinen kippari tulee kehiin ja siivittäää meidät neljän parhaan joukkoon.

Kuunte tämän päiväinen Leijona-aamiainen:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat