Kuva: AOP / Shutterstock

Daniel Radcliffe ja Erin Darke odottavat ensimmäistä lastaan

27.03.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi

Huhut raskaudesta lähtivät liikkeelle, kun pariskunta nähtiin New Yorkissa. Daniel Radcliffen edustaja vahvistaa tiedon raskaudesta.

Harry Potter -elokuvista maailmantähdeksi noussut näyttelijä Daniel Radcliffe, 33, ja hänen puolisonsa Erin Darke, 38, odottavat ensimmäistä lastaan.

Raskaushuhut lähtivät liikkeelle, kun pariskunta nähtiin hiljattain yhdessä New Yorkissa. Näyttelijän edustaja vahvistaa raskausuutisen viihdesivusto E! News:lle.

(kuva: AOP)

Radcliffen ja Darken suhde alkoi vuonna 2013, kun kaksikko näytteli yhdessä Kill Your Darlings -elokuvassa. Pariskunta on pitänyt tiiviisti yhtä yli vuosikymmenen.

11-vuotiaana maailmanmaineeseen noussut Radcliffe kertoi Newsweekin haastattelussa viime lokakuussa, ettei halua hänen tulevien lastensa elävän elokuvatähden elämää.

Hän kertoi haaveilevansa kuitenkin tulevien lapsiensa saavan kokea elokuvanteon taianomaisuuden. Hän kuitenkin toivo lastensa innostuvan näyttelemisen sijaan muista elokuvanteollisuuden tehtävistä.

Näyttelijä totesi haastattelussa, että Hollywoodissa työskentelyn ja julkisuuden henkilöksi tulemisen välillä on eroa.

- Mielestäni ihanteellista olisi päästä työskentelemään elokuva-alalla ilman, että siitä tulisi elämän keskipiste, näyttelijä pohti.

- Elokuvien kuvaukset ovat upeita ja ne voivat olla lapsille todella ihania, mutta kuuluisuus on se, mitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, näyttelijä summasi ajatuksiaan.

Lue myös: Daniel Radcliffe ei halua tulevia lapsiaan julkisuuteen - 'Kuuluisuutta tulee vältellä hinnalla millä hyvänsä'

Lue myös: Daniel Radcliffe puhuu lapsitähteydestä - ylistää kannustavia vanhempia

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat