Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Viisufaneilta yksimielinen tuomio Käärijän esiintymispaikalle Euroviisujen semifinaalissa

23.03.2023 10:15 - Iiro Myllymäki

Käärijä esiintyy viimeisenä Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa.

Eurovision laulukilpailun semifinaalien esiintymisjärjestys on nyt julkistettu. Suomen Käärijä saa kunnian esiintyä oman semifinaalinsa viimeisenä. Käärijä esittää Cha Cha Cha -kappaleensa ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta.

Yleisesti ajatellaan, että esiintymisjärjestyksessä viimeiset paikat ovat parhaat, sillä nämä esitykset ovat tuoreimmassa muistissa katsojilla äänestyksen alkaessa. Euroviisufanit ovat reagoineet innolla ensimmäisen semifinaalin esiintymisjärjestykseen ja monet ovat sitä mieltä, että Käärijä on täydellinen esiintyjä huipentamaan koko show’n. Tämä käy ilmi esimerkiksi esiintymisjärjestyksen paljastaneen Euroviisujen virallisen YouTube-videon kommenteissa.

”On oikeasti täydellistä, että Suomi on viimeisenä.”

”Tämä semifinaali tulee olemaan huikea! Alessandra aloittaa, Ruotsi on keskellä ja Suomi päättää. Täydellistä!”

”Se, että Suomi päättää semifinaalin on niin mahtavaa!”

”Suomi päättämässä semifinaalin tulee olemaan täydellistä. Yleisön reaktio, kun Käärijä esittää Cha Cha Chan, tulee olemaan mahtava.”

Ensimmäisen semifinaalin koko esiintymisjärjestyksen pääsee katsomaan alla olevasta Instagram-päivityksestä. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Euroviisujen tuottajat ovat päättäneet esiintymisjärjestyksen niin, että lähetyksistä tulee mahdollisimman kiinnostavia. Tammikuussa kukin maa arvottiin joko ensimmäiseen tai toiseen semifinaaliin, ja lisäksi arvottiin esiintyykö maa semifinaalin ensimmäisellä tai toisella puoliskolla.

Ruotsia on arveltu ennakkoon Suomen pahimmaksi kilpakumppaniksi. Loreen esittää Tattoo-kappaleen semifinaalissa esiintymisnumerolla 11. Tällä hetkellä Ruotsi on ykkösenä vedonlyöntitilastojen voittajaveikkauksissa ja Suomi tulee heti perässä toisena. Loreen on voittanut Euroviisut jo kerran aikaisemmin vuonna 2012 Euphoria-kappaleellaan.

Euroviisujen finaali käydään toukokuun 13. päivä Englannissa Liverpoolissa.

Lue myös: Oletko huomannut Käärijän tatuoinnissa piilevän mokan? Oli vähällä mennä huomattavasti pahemmin pieleen

Lue myös: Jo kerran Euroviisut voittanut Loreen Ruotsin edustajaksi - kisasta veikataan Suomen ja Ruotsin ottelua

Lähde: Eurovision.tv

Kilpailut

Uusimmat