Termi tavoitti kevään aikana varmaankin jokaisen suomalaisen - ja aika monen ulkomailtakin.
Kaija Koolle Olympiastadionin keikka on ensimmäinen.
Radio Novan Päivässä otettiin yhteyttä Uudenmaan Marttoihin, jotka osasivat valaista mitä voi säilyttää ulkovarastossa ja mitä ei. Homeinen ruoka ei maistu monille, vaikka siitä kaapisi pahimmat homeet pois. Jussi Pohjoinen vastasi tuottaja-Nean tiukkoihin kysymyksiin koskien parkkikiekon asettamista. Kuulija-Topi laittoi Niinan lausumaan sanahirviön, joka ei taipunut sitten millään. Apulanta metsä istutetaan tulevana viikonloppuna. Siitä meille parhaiten osasi kertoa itse Toni Wirtanen.
Edellinen ennätys oli vuodelta 2019.
Käärijän finaaliesityksessa nähtiin yksi läheltä piti -tilanne. Artisti meinasi nimittäin törmätä mustaan vaijeriin.
Yksikään suomenkielinen biisi ei ole pystynyt samaan.
Käärijä tuli toiseksi Euroviisuissa, vaikka sai eniten yleisöääniä. Käärijä myöntää olevansa huono häviäjä, mutta hän on joka tapauksessa kiitollinen kokemuksesta.
Aija Puurtinen on paitsi euroviisuedustajan lauluvalmentaja, myös hänen taustalaulajansa lavan takana. Puurtisen mielestä Käärijä on ollut hyvä lauluoppilas.
Käärijä suhtautuu luottavaisesti voittoonsa lauantai-illan euroviisufinaalissa. Hän sanoo, että häntä ei jännitä yhtään mikään.
Voit tehdä trooppisesta drinkistä helposti myös alkoholittoman version.
Slovenian edustusbändi Joker Outin laulaja Bojan Cvjetićanin on ystävystynyt Käärijän kanssa. Nyt Bojan kertoo, mikä Käärijässä viehättää.
Suomessa Käärijä-kuume on luonnollisesti kovinta ja kotimaassa kappale on kaikista edustuskappaleista kuunnelluin.
Souri on julkaissut maalauksestaan kuvan someensa.
Euroviisujen finaali lähestyy kovaa vauhtia, mutta kuinka hyvin tunnetkaan Käärijän?
Semifinaalin aikana euroviisuareenalla todistettiin varsinaista Käärijä-hurmosta. Yleisön reaktio Suomen esitykseen kertoo paljon, kirjoittaa Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki.
Käärijä eteni odotetusti euroviisufinaaliin. Hän ei koe, että esityksessä täytyy enää parantaa mitään finaalia varten.