Euroviisujen toinen semifinaali järjestetään huomenna 9. toukokuuta.
Euroviisut ottaa kantaa artisteihin kohdistuvaan häirintään.
Käärijä tuli toiseksi Euroviisuissa, vaikka sai eniten yleisöääniä. Käärijä myöntää olevansa huono häviäjä, mutta hän on joka tapauksessa kiitollinen kokemuksesta.
Aija Puurtinen on paitsi euroviisuedustajan lauluvalmentaja, myös hänen taustalaulajansa lavan takana. Puurtisen mielestä Käärijä on ollut hyvä lauluoppilas.
Käärijä suhtautuu luottavaisesti voittoonsa lauantai-illan euroviisufinaalissa. Hän sanoo, että häntä ei jännitä yhtään mikään.
Slovenian edustusbändi Joker Outin laulaja Bojan Cvjetićanin on ystävystynyt Käärijän kanssa. Nyt Bojan kertoo, mikä Käärijässä viehättää.
Semifinaalin aikana euroviisuareenalla todistettiin varsinaista Käärijä-hurmosta. Yleisön reaktio Suomen esitykseen kertoo paljon, kirjoittaa Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki.
Käärijä eteni odotetusti euroviisufinaaliin. Hän ei koe, että esityksessä täytyy enää parantaa mitään finaalia varten.
Käärijä vakuuttaa olevansa luottavaisin mielin euroviisushow'nsa suhteen. Valtava suosio on tuntunut hienolta, ja Käärijä aikoo nauttia viisukokemuksesta täysillä. Vaikeudetkin on hänen mukaansa nyt voitettu.
Thomas G:son on mies muun muassa Loreenin molempien viisuhittien takana. Vaikka Ruotsi on suuri ennakkosuosikki tämän vuoden Euroviisuissa, biisinikkari ei ole lainkaan varma voitosta.
Käärijän euroviisuesitys on erittäin visuaalinen tykitys, joka pistää haukkomaan henkeä. Kaikki voi kuitenkin vielä kaatua laulusuorituksen heikkouteen, kirjoittaa Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki.
Suomen euroviisuedustaja edusti turkoosilla matolla tunnusomaisessa vihreässä bolerossaan.
Fanit toivovat, että seuraavaksi Loreen tekisi oman versionsa Käärijän showsta.
Alessandralla on pelkkää hyvää sanottavaa Suomen euroviisuedustajasta. Hän kertoo Voice.fi:n haastattelussa myös muun muassa kappaleensa sanomasta.
Euroviisujen ennakkosuosikki Loreen arvostaa Käärijää sekä ihmisenä että artistina.
Katri Helena kaipaa nykyajan Euroviisuihin lisää melodioita.