Loreen voitti viime vuoden Euroviisut jo toista kertaa urallaan.
Abban voitosta tulee ensi vuonna kuluneeksi 50 vuotta.
Käärijän finaaliesityksessa nähtiin yksi läheltä piti -tilanne. Artisti meinasi nimittäin törmätä mustaan vaijeriin.
Kansalaisaloite vaatii muutosta viisujen käytäntöihin.
Studiossa ihmetystä aiheutti kiekkokisojen hintataso. Kimmolla on eriävät ajatukset Minnan lempisarjasta, jota Markus ei aio edes katsoa. Käärijä palasi Suomeen, mutta mitä huomioita Minna teki euroviisuedustajan paluusta?
Yksikään suomenkielinen biisi ei ole pystynyt samaan.
Käärijä tuli toiseksi Euroviisuissa, vaikka sai eniten yleisöääniä. Käärijä myöntää olevansa huono häviäjä, mutta hän on joka tapauksessa kiitollinen kokemuksesta.
Aija Puurtinen on paitsi euroviisuedustajan lauluvalmentaja, myös hänen taustalaulajansa lavan takana. Puurtisen mielestä Käärijä on ollut hyvä lauluoppilas.
Käärijä suhtautuu luottavaisesti voittoonsa lauantai-illan euroviisufinaalissa. Hän sanoo, että häntä ei jännitä yhtään mikään.
Voit tehdä trooppisesta drinkistä helposti myös alkoholittoman version.
Slovenian edustusbändi Joker Outin laulaja Bojan Cvjetićanin on ystävystynyt Käärijän kanssa. Nyt Bojan kertoo, mikä Käärijässä viehättää.
Suomessa Käärijä-kuume on luonnollisesti kovinta ja kotimaassa kappale on kaikista edustuskappaleista kuunnelluin.
Euroviisujen finaali tulee olemaan jännittävämpi spektaakkeli, kuin tulevat lätkän alkuerän pelit. Jarkko Valtee on tullut myös studioon kertomaan omaa euroviisutietämystään. Minna ja Kimmo molemmat ovat palanneet sorvin ääreen, mutta oliko Kimmo pimennysverholomalla?
Viranomaiset pelkäävät muun muassa kyberhyökkäystä.
Semifinaalin aikana euroviisuareenalla todistettiin varsinaista Käärijä-hurmosta. Yleisön reaktio Suomen esitykseen kertoo paljon, kirjoittaa Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki.
Kimmon yöunet jäivät Euroviisujen takia puolitiehen ja Euroviisut muutenkin puhuttivat Kimmoa, Mari Valosaarta ja Markusta. Studion lämpötila aiheutti mielipiteitä juontajissa kuin kuulijoissakin. Aamuisen visan hävinnyt Markus juontaa sääennusteen auton avaimet suussa mutta onnistuuko se ilman oksennusta?