Kuva: Senja Rapila

Minna Kuukka jakoi kuvat taas yhdestä piparkakkuluomuksestaan, muun muassa Vappu Pimiä ihastelee: "En kestä!"

24.11.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Näyttävät piparkakkutalot ovat nyt saaneet seurakseen piparkakkuratikan.

Radio Novan Aamun juontaja Minna Kuukka on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa taidokkailla piparkakkutaloillaan. Hän jakoi ensin kuvia yksityiskohtaisesta viktoriaanisesta huvilasta, jota seurasivat kuvat kauniista kasvihuoneesta. Nyt Kuukka on jakanut kuvia vielä kolmannesta taidonnäytteestään.

Tällä kertaa juontaja on taiteillut piparista suloisen raitiovaunun. Jouluisen ratikan sisällä on tunnelmalliset valot, ja ratikan keulan kyltissä lukee osuvasti ”joulu”.

Kuvatekstissä Kuukka kertoo välillä kuvittelevansa piparkakkutaloihinsa ihmisiä ja miettivänsä, millainen sisustus talossa voisi olla. Hän on kehittänyt pipariratikalleenkin tarinaa.

”No nyt sijoitin päässäni Oy Pipariliikenne Ab:n jouluratikan lumisille kiskoille ehkä johonkin Etelärannan tuntumaan, siihen missä mäki nousee loivasti kohti laivaterminaalia. Mereltä käyvä tuuli pöyhii lunta ja on kalsaa, mutta kohta viluiset pysäkiltä pääsevät lämpimään kyytiin”, Kuukka kirjoittaa.

Kuvat pääsee näkemään alla olevasta päivityksestä. Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun tästä linkistä.

Päivitys on kerännyt yli 18 000 tykkäystä, ja ihastelevat kommentit seuraavat toisiaan. Kehujien joukossa on myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

”En kestä!” kirjoittaa juontaja Vappu Pimiä usean huutomerkin ja sydänsilmäisen emojin kera.

”Sä olet taiteilija! Milloin toi syödään?” kirjoittaa puolestaan Radio Novan Iltapäivän juontaja Esko Eerikäinen.

Minna Kuukka saa Radio Novan aamulähetyksiin uuden juontajaparin Kimmo Vehviläisen, kun Aki Linnanahde jättää juontopestin. Akin ja Minnan viimeinen yhteinen lähetys kuullaan 30. marraskuuta.

Lue myös: Kimmo Vehviläinen odottaa innoissaan Radio Novan aamushow'ta - "Meillä on mahtava tiimi"

Lue myös: Radion suosikkijuontajista tehtiin Aku Ankka -hahmot - kuuntelijat keksivät hauskat nimiväännökset

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat