Anssi ja Niina löysivät uuden paikan, vai onko kyseessä sittenkin kirjoitusvirhe, vai eivätkö Anssi ja Niina näe enää lukea laserleikkauksista huolimatta. Niina löysi myös ilahduttavan piirteen lumesta, mutta mitä Anssi on tehnyt vaimonsa joululahjalle? Kuuntele, niin tiedät mistä puhutaan!
Arvolatautuneita kommentteja ja rikkoutuneita pulkkia. Löytyikö paistinpannulle uusi käyttötarkoitus? Yllättikö talvi taas hesalaiset? Entä kuka sitä autoa ajaa parhaiten ja missä?
Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Joululahjojen myymiseen on monia syitä. Harvoin ensimmäinen motiivi on kuitenkaan rikastuminen.
Laita kuulokkeet korviin ja kuuntele rauhoittavaa, melodista musiikkia.
Kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia.
Eräs vastaajista sisustaa kotinsa kesäiseksi jouluaattona.
Erikoinen vuosi toi mukanaan pieniä lisämausteita, mutta mikä oli parasta tässä vuodessa? Ei kai Anssi ole jo avannut joululahjaansa? Entä mitä eeppistä on tapahtunut autokorjaamolla?
Radio Novan Aamussa käydään läpi konvehteja ja Aki on kävellyt taas tv:n ohi salkkareiden aikaan. Minna tuo peliin vinkit, siis monopoli - peliin ja parta - Markus tuo pöytään ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Koiralta kiellettyjä ruoka-aineita ovat muun muassa ksylitoli sekä suklaa.
Kohta sinäkin olet mestari piparien koristelussa.
Aina ei tarvitse seurata perinteitä orjallisesti.
Oletko joulun äkäpussi vai bilettäjä? Muutaman helpon kysymyksen avulla todellinen jouluminäsi selviää.
Radio Novan Aamussa Minna tuo yllärit Akille ja parta-Markukselle. Akin kotona on ollut vähän kireämpi tunnelma ja Minna miettii rokottamista, kuuntele parhaat palat tästä!
Joululahja voi olla myös lupaus yhteisestä laatuajasta.
Silmätonttusia ja taskuparkkeja, yksin matkustamista ja tähtitiedettä. Laitetaanko jouluna ykköset päälle vai pukeudutaanko rennosti rumaan joulupaitaan? Mitä se intiaanikesä nyt oikein tarkoittaa?