Kuva: AOP

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti ei hae jalkapalloilevaa kumppania -"Virkistävää, jos on ihan muuta"

08.07.2021 08:15 - Minttu Tikkanen

Aki Riihilahti paljastaa kumppanikriteerinsä ja myös sen, mistä pukukopeissa todella puhutaan.

Ex-jalkapalloilija ja nykyinen HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, 44, kertoi Radio Novalla Suvi Hartlinin ja Esko Eerikäisen haastattelussa, että ei etsi kumppania, joka jakaisi kiinnostuksen jalkapalloon - riittää, että on jostain intohimoinen.

- Jos vain on jotain, mistä on intohimoinen. Voi olla ihan virkistävää, jos se on jotain ihan muuta kuin, mistä itse on kiinnostunut, Riihilahti kuvailee.

Riihilahti kertoo, että ei hengaile esimerkiksi Tinderissä, koska hän viihtyy mainiosti yksinkin. Yrittäessään tehdä vaikutusta ihmiseen, hän paljastaa turvautunsa vitsitulvaan.

Riihilahti paljastaa samassa haastattelussa myös, että jalkapalloilijoiden pukukopeissa ei juurikaan puhuta tunteista. Riihilahden mukaan kopissa saatetaan kyllä harmitella missattua rankkaria tai pelitappiota, mutta harva nostaa pukukopissa puheenaiheeksi vaikkapa jonkin parisuhderiidan. Riihilahden mielestä se on sääli ja tunteista voitaisiin kopissakin puhua paljon enemmän.

- Se ei todellakaan ole heikkouden merkki, päin vastoin se olisi hyvä ja raikas asia, jos näin olisi. Mutta se ei jotenkin kuulu siihen dynamiikkaan ja se on vähän sääli sinänsä, Riihilahti kertoo. 

Riihilahti pelasi ammattilaisena vuodesta 1995 vuoteen 2011. Vuosina 2013-2019 hän oli naimisissa Tea Riihilahden kanssa. Ex-parilla on myös kaksi yhteistä lasta. 

Lue myös: Paulus Arajuuren isoveli Niila teki biisin Huuhkajille - "Yhtä tunteiden vuoristorataa"

Lue myös: Juha Tapion Huuhkajille tekemä laulu syntyi hetken huumassa - "Oli tarkoitus esittää vain kerran"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat