Boliviassa pelattu jalkapallo-ottelu sai yllättävän käänteen.
Radio Novan Aamussa Aki selvittää Minnalle jalkapallon arvontakoreja ja Minna on hankkinut hatun! Savossa on käynnissä sota ja tuottaja Parta - Markuksen menneisyyttä kaivellaan oikein kunnolla, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamun muotiasiantuntija Aki Linnanahde on täysin ällikällä lyöty kuullessaan uusimmasta muotivillityksestä! Jalkapallon EM-karsinnat lyödään myös vihdoin pakettiin ja neloskori nostetaan pöydälle. Kuuntele parhaat palat tästä!
Minna puhuu merkillisistä, tai no merkillisistä ja merkillisistä, uutisista ja Aki kyykyttää Minnaa studiossa. Helsingin kaduilla voi törmätä normaalia enemmän englantia puhuviin ihmisiin ja Pohjanmaan lakeuksilla tapahtuu titaanien taistelu. Parhaat palat tästä!
Netflixin uusi tempaus jakaa studion mielipiteet rajusti kahtia, ja Anssi toivoisikin myös WhatsAppin lähtevän mukaan pikakelailuun. Entä mitä jos kuuntelijat omistaisivat Radio Novan?? Muummuassa tällaisia aiheita käsiteltiin tänään studiossa.
Uutisgurulle jalkapallo ei ole vain harrastus.
Lucas Pérez kärsi kivuliaasta vammasta.
Koira kerjäsi pelaajilta rapsutuksia ja niitä hän saikin.
Perulainen Ricardo Lazo ei ymmärtänyt, kuinka paljon hänen elämänsä tulisi muuttumaan.
Jalkapallo kiinnostaa näköjään myös eläimiä.
Jos Simpsoneihin on uskominen, tämän vuoden MM-finaalissa nähdään yllättävä kaksikko.
Brasilialainen naistoimittaja läksytti venäläistä fania suorassa lähetyksessä.
Rurik Gislason on mies, joka kääntää naisten päät pelikentillä.
Anssi ja Niina eivät seuraa jalkapallon MM-kisoja ja sen kyllä huomaa! Kuuntele hauska pätkä ja testaa samalla oma osaamisesi.
Adam Lallanan jalat paleltuivat pahasti.
Jenarihait-podcastin Yrjö ja Tuomas kertovat, mitä kannattaa seurata urheilutapahtuman televisiolähetyksessä.