Parin tiet kohtasivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.
Katri Mäkinen toimi Aki Riihilahden tanssiopettajana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2021.
Radio Novan Kesäaamuun on saapunut Suvin juontopariksi Aki Riihilahti - mitä Akille kuuluu? Suvi haastaa Akia erinäisiin juttuihin, mutta miten voitontahtoinen mies pärjää haasteissa. Kesäpuhelimeen tuli vihdoin vastaus tauon jälkeen ja sieltä vastasi helsinkiläinen Jasmin. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Novan Iltapäivässä Suvilla ja Akilla on edelleen tavarat hukassa.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu jatkuu, kun Suvin seuraksi studioon on saapunut parkettien partaveitsi Aki Riihilahti.
Aki Riihilahti paljastaa kumppanikriteerinsä ja myös sen, mistä pukukopeissa todella puhutaan.
Radio Novan Kesäaamussa otetaan aiheeksi Tinder. Esko ja Suvi pohtivat myös sähköpotkulautojen vaaroja. Kesäaamun vieraana on tänään Aki Riihilahti. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Helsinki Cup tuo pääkaupunkiin valtavan määrän jalkapallojunioreita. Samalla kaupunki täyttyy tapahtumaa seuraamaan tulleesta väestä. Aki Riihilahti kertoo Novan kesäaamun haastattelussa, kuinka erityinen tapahtuma on hänelle.  
Sonera Stadiumin toimitusjohtaja ja entinen HJK:n keskikenttäpelaaja Aki Riihilahti kehuu Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa vuolaasti tähtipelaaja Teemu Pukkia.