Kuva: Mikko Räsänen

Aki Linnanahde karanteenissa perheenjäsenen koronatartunnan vuoksi - "Tässä ei ole mitään noloa"

15.02.2021 14:15 - Iiro Myllymäki

Suosikkijuontaja kertoo Instagramissa, että hänellä itsellään ei ole oireita.

Radio Novan Aamusta tuttu juontaja Aki Linnanahde, 42, on joutunut karanteeniin perheenjäsenellä todetun koronatartunnan vuoksi. Mies kertoo asiasta Instagram-tilillään. Karanteeni kestää 27. helmikuuta asti.

”Täytyy antaa isot kehut viranomaisten suuntaan, miten selkeät ohjeet meille tuli nopeasti tartunnan varmistuttua. Käytännössä voin viedä koiraa ulos ja on oikeastaan vähän pakkokin viedä. Muutenkin voin käydä ulkona kävelyllä, tai viedä roskat. Sen sijaan en voi mennä lähityöhön, kauppaan, apteekkiin, harrastuksiin tai yleisötilaisuuksiin, koska näissä paikoissa lähikontaktia on vaikea välttää”, Linnanahde kirjoittaa.

Mies kertoo, että karanteenista huolimatta hänen on tarkoitus jatkaa radion aamulähetysten juontamista yhdessä juontoparinsa Minna Kuukan kanssa.

Valitsimme tämän avoimen linjan kertoa asiasta, koska radion kuuntelijat ovat ilman koronaakin uteliaita, kun joku juontaja on pois. Yritämme virittää jo aamuksi mulle vehkeet tänne kotiin, jolloin voin herätellä taas huomenna jengiä uuteen päivään yhdessä Minna Kuukan kanssa”, Linnanahde sanoo.

Mies lisää, että kenenkään asianosaisen ei tulisi tuntea häpeää tilanteesta.

”Toisaalta tässä asiassa ei ole mitään noloa tai hävettävää, eikä kenenkään pitäisi niin tuntea. Turha stigma asian ympäriltä pitäisi saada pois. Koronatartunnat ja niistä tulevat altistukset ovat valitettavasti olleet arkipäivää jo vuoden. Meidän tapauksessa tartunnan saanut on elänyt poikkeuksellisen suljettua elämää, mutta niin vain se tartunta tuli”, Linnanahde kirjoittaa.

Aki Linnanahde lisää vielä, että hän on itse toistaiseksi oireeton mutta aikoo mennä testiin. Koko päivityksen pääset lukemaan alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Aki Linnanahteelta kirja rikollispomosta: Tavoitteena avata Keijo Vilhuseen liittyviä mysteereitä

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat