Ohjelman tuotannossa on paljastunut kaksi koronatartuntaa.
Riku Niemisellä epäillään sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta. Näyttelijän Twitter-päivitys sai kuitenkin monia huolestuttavia rokotevastaisia kommentteja.
Nea otti yhteyden Australiaan, jossa Sini Ariell perheineen nauttii talviajasta. Millainen on Australian koronatilanne tällä hetkellä ja mikä sai Sinin totaalisesti säikähtämään pimeällä autotiellä?Kuuntele Nean ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Tiettyjen tuotteiden myynti pysähtyi keväällä 2020 kuin seinään, mutta nyt muotiosastolla käy kuhina.
Nea otti yhteyden Espanjaan, jossa asuu ystävämme Matti! Mikä on Matin suosikki kesähitti ja miten asunnon saa viileäksi näillä heilteillä? Kuuntele Nean ja Matin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Dome Karukoski todisti, miten eri tavalla koronaturvallisuus huomioitiin Tanskassa ja Venäjällä.
Maria otti yhteyden pitkästä aikaa Saksaan, jossa asuu Kati. Saksalaisten suosituin kesälomakuukausi eroaa hieman Suomesta, mutta yksi perinteinen kesäherkku yhdistää maita. Kuuntele Marian ja Katin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Tartuntojen ilmaantuvuus on noussut erityisesti 20-29-vuotiaiden ikäryhmässä.
Uusi päivitys on julkaistu tänään 17. kesäkuuta.
Korona-aika on vähentänyt rajusti elokuvakäyntejä ja aiheuttanut tulonmenetyksiä elokuvateattereille.
Janne otti yhteyden Espanjassa asuvaan ystäväämme Mattiin! Onko Espanjassa siirrytty jo normaaliin elämään ja miten Torremolinoksella seurattiin jääkiekon mm-kisoja. Kuuntele Jannen ja Matin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne Virtasen vieraana oli opettaja ja kirjailija Tommi Kinnunen. Koulujen koronavuosi on ollut monille raskasta aikaa. Säädökset ja erilaiset asetukset ovat muuttaneet koulun rytmiä. Missä tunnelmissa kouluvuosi päättyy ja millä mielellä kesäloma alkaa? Kuuntele Jannen ja Tommin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Duncan Laurencella on todettu koronatartunta, minkä myötä hän ei pääse esiintymään lauantai-illan finaalissa livenä.
Poikkeusaikana suomalainen muotitalo halusi jatkaa avoimien muotitapahtumien perinnettään.
THL muutti karanteenikäytäntöä ihmisillä, jotka ovat saaneet rokotteen tai sairastaneet taudin.
Lauantai Areenassa vieraana oli ministeri Annika Saarikko. Millaisena Saarikko näkee tulevan kesän ja millaisia terveisiä hän haluaa lähettää tapahtuma-alan edustajille? Lisäksi Saarikko kertoo, millaisia tapahtumia hän itse kaipaa sekä miten hän on jaksanut koronavuoden. Kuuntele Annika Saarikon haastattelu kokonaisuudessaan tästä!