Kuva: Mikko Räsänen

Suosikkiradio-ohjelmassa koettiin uskomaton hetki - kuuntelija sai kaksoset toivebiisin jälkeen

21.08.2020 19:15 - Lauri Kujanpää

Waldo sai studioon ikimuistettavan viestin.

Radio Novalla kuullaa joka perjantai-ilta suosittu Retroperjantai-ohjelma, jota yleensä juontaa Oku Luukkainen.

Luukkaista on välillä tuurannut Marko Reijonen, taiteilijanimeltään Waldo, joka oli saanut viime viikon perjantaina iloisia uutisia studioon. Eräs pariskunta oli nimittäin kuunnellut synnytyssairaalassa kyseistä ohjelmaa.

"Tätä on live-radio parhaimmillaan! Juonsin viime perjantaina Radio Novalla Retroperjantaita. Ohjelmaa, jolla on yli 200 000 kuulijaa. Studion WhatsAppiin tuli viesti Make-nimiseltä kaverilta kello 19:29: "Ollaan vaimon kanssa synnyttämässä kaksosia ja pitäis jollain tavalla houkutella ne ulos. Voisitko soittaa Solid Basen Mirror Mirror, tai Movetronilta jotain vanhempaa tuotantoa? P.S. Oot huippu" Totta kai tartuin tähän ja soitin Maken ja Katan toiveen. Lähetin kovasti tsemppiä synnytykseen. Siinä sitten lähetyksen aikana jännitettiin syntyisivätkö kaksoset ohjelman aikana ja menisikö kaikki hyvin. Laitoin Makelle jossain vaiheessa viestiä, että toivottavasti tämä toivebiisi auttoi tilanteeseen, johon hän vastasi viestillä, jossa oli paljon kirjoitusvirheitä: "Kyllä auttoi. Nyt vaan musaa kovemmalle ja jatketaan", Waldo kertoi Facebook-sivullaan ja jatkoi:

"Eli tilanne oli selkeästi päällä. Paljon tuli studioon kuuntelijoilta nimiehdotuksia ja kyselyjä, että mikähän siellä synnytyksessä oli tilanne. Tuli sanoinkuvaamaton fiilis siitä, miten ihmiset elivät mukana tässä tilanteessa. Viestejä tippui studioon illan aikana ihan mieletön määrä. Vihdoin kello 21:49 Make laittoi viestin, että poika syntyi noin 10 minuuttia toivebiisin jälkeen ja tyttö vartin myöhemmin ja kaikki on hyvin. Tässä on Retroperjai-kaksoset!"

Kaksosia onniteltiin vielä Retroperjantain Facebook-sivulla. Näet julkaisun alta tai tästä.

Kuuntele Retroperjantaina joka perjantai kello 19-22 Radio Novalta.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suosikkiohjelma Retroperjantai laajenee toisellekin radiokanavalle: "Tämä on historiallista"

Lue myös: Jymy-yllätys! Raptori mukana Oku Luukkaisen uudella biisillä, tekevät ensimmäisen vierailunsa ikinä

Kilpailut

Uusimmat