Waldo bändeineen nautti suuresta suosiosta myös maailmalla.
Radio Novan Retroperjantai yhdistää Suomen tunnetuimmat ysäripersoonat.
Waldo esiintyi 1996 Pietarissa. Keikan tilaajana olikin sikäläinen mafia.
Suomalainen X Prophets -yhtye nousi listakärkeen 2005, mutta vasta nyt selvisi, ketkä tuohon yhtyeeseen kuuluivat.
Waldon piti palaa loppuun kaksi kertaa ennen kuin oppi kuuntelemaan itseään ja omaa jaksamistaan.
Waldo's People -yhtyeen Waldon isä oli ensimmäinen, joka toi ulkomaisia tähtiä Suomeen. Reijoset myös majoittivat maailmantähtiä kotonaan.
Marko Reijonen muisteli Radio Novan haastattelussa erikoisinta fanikohtaamistaan ulkomailla ja pohti sitä, kuinka fanittaminen ulkomailla poikkeaa suomalaisesta tyylistä.
XL5-yhtyeestä tuttu Ikonen päätyi mutkan kautta Waldo's Peoplen mukaan keikkamatkalle Kanadaan.
Waldo kertoo, että oli 15 sentin päässä, että olisi käynyt todella huonosti.
Myös Retroperjantaissa juhlittiin Radio Novan 20-vuotis syntymäpäiviä, ja sen kunniaksi lähetyksessä vieraili myös legendaarisista Heinähässäkkä- ja Härdelli- ohjelmista tuttu Pertti Salovaara. Millaisia terveisiä ohjelman myötä edelleen satelee? Entä mitä jos -90 -luvulta tuttujen ohjelmien sisältöä käytettäisiin tänä päivänä? Kuuntele koko haastattelu.
Suomen tunnetuimpiin ysäritähtiin kuuluva Waldo aloittaa Retroperjantain toisena juontajana.
90-luvun dance-artistit ovat lähteneet sankoin joukoin kampanjoimaan sen puolesta, että Retroperjantai olisi vuoden radio-ohjelma Suomessa.
Waldon mukaan hänen isänsä pakotti hänet hommaan.
Elektronista tanssimusiikkia soittava yhtye valitsi Radio Novan pyynnöstä ysärin parhaimmat ja listaykköseksi nousi tietenkin legendaarinen Scooter.
Yksi 90-luvun suosikkiyhtyeistä on sitä mieltä, että Radio Novalla kuultava Retroperjantai on vaikuttanut suuresti ysäribuumin jatkumiseen.
Waldo's Peoplen keulahahmo kertoo, että omasta tuotannosta lempikappaletta on vaikea määritellä, koska kaikki kappaleet sisältävät niin paljon muistoja.