Kuva: Mikko Räsänen

Waldo muistelee: "Mafiamies sanoi, että voi tappaa turvamiehemme viidessä sekunnissa"

27.09.2017 20:00 - Mikko Räsänen - Luettu 721 kertaa

Waldo esiintyi 1996 Pietarissa. Keikan tilaajana olikin sikäläinen mafia.

Suomen kovin eurodance-tähti Waldo juhli viime viikonloppuna 50-vuotispäiviään. Voice.fi-sivustolle antamassaan pitkässä haastattelussa Waldo eli Marko Reijonen muistelee uraansa ja sen erikoisia käänteitä. 

Yksi ikimuistoisista keikoista oli esiintyminen Pietarissa vuonna 1996. Kun tuo keikka oli jo ehditty sopia, selvisi Markolle, että keikan tilaajana olikin sikäläinen mafia, joka halusi Waldon esiintymään omaan yökerhoonsa.

- Siinä vaiheessa se alkoi arveluttaa. Otimme asioista enemmän selvää ja meille sanottiin, että se on meidän kannaltamme nimenomaan turvallisin mahdollinen asia, että esiinnymme mafian bileissä, koska juuri silloin meille ei kukaan uskalla tehdä mitään, Marko muistelee.

- Otimme kuitenkin varmuuden vuoksi oman turvamiehen mukaan ja selvitimme, miten saamme hänelle aseen.

Perillä Pietarissa Waldo seurueeneen sai mukaansa myös mafian oman turvamiehen. Sikäläinen mafiamies oli laitettu katsomaan tähtiesiintyjän perään, eikä hän ilmeisesti pitänyt siitä, kun huomasi, että yhtyeellä oli omakin turvamies.

- Hän tuli huonolla englannilla kertomaan minulle, että pystyy tappamaan meidän turvamiehemme viidessä sekunnissa. Minulla oli valahtaa kuset housuun. Hän taisi kuitenkin vain tarkoittaa sitä, että ei meidän olisi pitänyt ketään palkata, kun meillä on jo hänet.

Itse keikka oli ikimuistoinen kokemus.

- Keikka oli keskellä Pietarin slummia, joka varsinkin vuonna 1996 oli aikamoinen näky. Tuon slummialueen keskellä oli kuitenkin upea Miami Vice -tyyppinen yökerho. Rakennus oli panssaiaidattu ja sisäpiha oli täynnä upeita jaguareja ja mersuja. 

- Ennen keikkaa minun nimmareitani pyydettiin levyjen kansiin. Nimmarilevyt huutokaupattiin alkuillasta ja niistä maksettiin tuhansia markkoja. Tyypit näytti, että rahaa on. Se oli ihan hullua.

Lue Waldon koko haastattelu täältä. Haastattelussa Waldo muistelee sitä, miten asui Kauniit ja Rohkeat -tähden luona ja kertoo tulevasta biisiprojektistaan, joka yhdistää kansainväliset huipputähdet.

Lue myös: Suomen kovin eurodance-tähti täyttää 50 vuotta: "Nykyään viisikymppinen ei ole enää ikäloppu!"

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat