Kuva: Mikko Räsänen

Basic Element sai mukaansa Waldon ja Elize Rydin - uusi kappale julki

09.12.2022 17:15 - Lauri Kujanpää

- On ihan mieletön kunnia olla mukana tässä porukassa. Me olemme “La Famiglia”, joka on pitänyt yhtä ja tehnyt yhdessä keikkoja kauan, Waldo kommentoi.

Basic Element julkaisi uuden Life Is Now -singlen, jolla ovat mukana Dr. Alban, Waldo’s People ja Amaranthen Elize Ryd

Life Is Now on moderni dance-biisi. Kappaleen sanoitus peilaa korona-ajan ilotonta henkeä.

- Teksti syntyi pandemian aikana, kun ajattelin omia poikiani ja muita nuoria, jotka eivät päässeet juhlimaan, kuten senikäisenä pitäisi. Elämä on nyt ja varsinkin tietyssä iässä siihen kuuluu revittelyä ja bileitä, Basic Elementin Peter Thelenius kommentoi.

- Maailmassa on sattunut hulluja asioita viimeisen parin vuoden aikana. Koskaan ei voi tietää, mitä ensi viikolla, kuussa tai vuonna tulee tapahtumaan. Life Is Now: yritetään nauttia siitä ja joka hetkestä, Waldo jatkaa. 

- Dr. Alban on tuttu mies jo lähes 30 vuoden takaa ja sitä paitsi bändin hyvä ystävä. Hänen laulutyylinsä sopii Basic Elementin musiikkiin; ei siis ihme, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun teemme yhteistyötä hänen kanssaan. Waldokin on vanha kaveri ja hänen tyylinsä räpätä luo sopivan kontrastin Dr. Albanin osuuteen. Kokonaisuus toimii hienosti, Peter Thelenius kehuu.

Myös Waldo nauttii tekemisestä “perhepiirissä”.

- On ihan mieletön kunnia olla mukana tässä porukassa. Me olemme “La Famiglia”, joka on pitänyt yhtä ja tehnyt yhdessä keikkoja kauan. On uskomaton fiilis julkaista yhteisbiisi hyvien ystävien kanssa. Amaranthen Elize Rydiä ei sen sijaan ole totuttu kuulemaan eurodance-biiseillä.

Waldo. (kuva: Mikko Räsänen)

Ryd tuntee Basic Elementin jo nuoruudestaan. Ryd on suomalaisille tuttu Amaranthen lisäksi myös Raskasta joulua -kokoonpanosta. 

- Tapasimme Elizen taannoin eräillä festareilla ja hän kertoi, että Basic Element oli yksi hänen nuoruuden suosikkejaan. Se imarteli. Vaikka Amaranthe edustaa hyvin erilaista musiikkia kuin Basic Element, ymmärsin heti, että hänen äänensä sopisi biisiin ja voimistaisi sitä entistään. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, Thelenius sanoo.

Elize Ryd. (kuva: AOP)

Voit kuunnella kappaleen alta. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Waldon hitiksi noussut somejulkaisu kertoo ihmisten pahasta olosta - "Todella surullista"

Lue myös: Waldo's People -yhtyeen Waldo täytti vuosia - katso, kuinka muusikko on muuttunut vuosien varrella

Kilpailut

Uusimmat