Kuva: AOP

Tarja Turunen julkaisi bikinikuvansa - tähden kirjoitus sai somekansan älähtämään

29.08.2019 15:15 - Senni Loikala

Artisti nauttii uimisesta Karibianmeressä.

Nightwish-yhtyeen entinen solisti, sittemmin soolouralle siirtynyt Tarja Turunen, 42, päivitti myöhään keskiviikkona 331 000 seuraajan Instagram-tiliään kuvalla, jossa hän nauttii merestä eksoottisissa maisemissa. Kuvassa bikineihin pukeutunut Turunen on makuuasennossa selällään vedessä. Käyttämänsä aihetunnisteen perusteella hän on paraillaan Karibianmerellä sijaitsevalla Antiguan saarella.

"You are whale watching", kirjoittaa Turunen englanniksi päivityksensä kuvatekstissä. Suomennettuna tämä on: "Olet katselemassa valaita.

Joidenkin mielestä päivityksen kuvateksti on hieman ristiriidassa kuvan kanssa, onhan Turusen katse kuvassa taivasta kohti eikä valaiden suuntaan meren syvyyksiin. "Valaiden katseluako? Ennemmin seireenien katselua, sinä kaunis nainen. Rakastan sinua, Tarja", lukee yhdessä kommentissa. Kyseinen kommentti on saanut yli tusinan verran tykkäyksiä. "Samaa ajattelin minäkin", jatkaa toinen kuvaa kommentoinut keskustelua.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Tarja Turunen vieraili kesäkuussa Voice.fi:n haastattelussa. Nykyisin hän asuu perheineen Espanjassa ja näin hän kommentoi muuttoa Eurooppaan:

- Luojan kiitos, että pääsimme Espanjaan! Buenos Aires oli kotini kymmenen vuotta ja sieltä löysin rakkaudenkin, mutta miljoonakaupungissa on miljoonakaupungin ongelmat. Varsinkin kun lapsi syntyi, niin sitä halusi vähän rauhallisemman elinympäristön, ja kun perhe ei enää kulje matkassani, niin erohetket ovat järkyttäviä. Jos perhe olisi Buenos Airesissa, niin minulla olisi koko ajan huoli heistä, joten oli palattava Eurooppaan ja löytää rauha tähän kaikkeen.

Lue myös: Tarja Turunen julkaisi selfien - fanien katse osui hiusrajaan: "Käytätkö peruukkia?"

Lue myös: Tarja Turunen palasi albumiprojektin pariin 8 vuoden jälkeen - jakoi hauskoja studiokuvia

Kilpailut

Uusimmat