Kuva: AOP

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffen parrakas selfie naurattaa somessa - kaikilla sama vitsi

20.03.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijää verrataan nyt aivan toiseen Harry Potter -hahmoon.

Harry Potter -elokuvia nimiroolissa tähdittänyt Daniel Radcliffe, 29, esiintyy tuoreessa Miracle Workers -tv-sarjassa. Sarjassa Radcliffe nähdään myös parrakkaampana kuin hänet on totuttu näkemään, ja nyt miehen lookia on verrattu erääseen toiseen Harry Potter -hahmoon.

Daniel Radcliffen fanisivusto on jakanut miehestä tv-sarjan kuvauksista kuvan, jossa hänellä on muhkea tekoparta ja -hiukset. Jo kuvateksti kertoo, kenen ulkonäköön miestä nyt verrataan.

Kun Harrysta tulee Hagrid”, päivityksen yhteydessä lukee. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Hagridilla tietysti viitataan toiseen Harry Potter -kirjoista ja -elokuvista tuttuun hahmoon, joka toimi Tylypahkan riistanvartijana ja tilusten vahtina. Elokuvasarjassa puolijättiläis-Hagridia esitti Robbie Coltrane, ja hahmon muhkeaan ulkomuotoon kuuluvat olennaisena osana pitkät hiukset ja tuuhea parta.

Hagrid (Robbie Coltrane) Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa (kuva: AOP)

Daniel Radcliffen kuva on kerännyt Instagramissa jo yli 400 000 tykkäystä ja runsaasti huvittuneita kommentteja. Yhdennäköisyys ei ole todellakaan jäänyt ihmisiltä huomaamatta.

Daniel Radcliffen ulkonäkö on herättänyt enemmänkin puhetta viime aikoina. Uutisoimme, miten Radcliffen ulkonäköä oli kommentoitu sen jälkeen, kun ihmiset olivat nähneet kuvia miehen tähdittämän tulevan elokuvan kuvauksista. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.

Lue myös: Kuuluisuus ajoi Harry Potter -tähti Daniel Radcliffen juomaan liikaa - "Auttoi selviytymään"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat