Suvi Teräsniskalta riipaiseva kirjoitus Olli Lindholmista - palaa myös romanssihuhuihin

14.02.2019 12:30 - Senni Loikala

Suvi Teräsniska tottui vastaamaan median haastatteluissa ystäväänsä Olli Lindholmia koskeviin kysymyksiin.

Iskelmätähti Suvi Teräsniska, 29, julkaisi tiistaina Instagramissa kirjoituksen kuultuaan suru-uutisen ystävänsä, Yö-yhtyeen keulamiehen Olli Lindholmin kuolemasta. ”Uutinen saavutti minut myös tänä aamuna ja luhisti keittiön lattialle”, Teräsniska kertoi.

Torstaina Teräsniska julkaisi uuden pitkän kirjoituksen ystävyydestään Olli Lindholmiin. Kirjoituksessa Teräsniska tuo esille, että häneltä usein pyydettiin haastatteluissa kommentteja Lindholmiin liittyen.

Kuinka monet kerrat me naurettiin myös sitä, miten sain omissa haastatteluissa kommentoida Ollin touhuja, milloin Idolsin aikaisia kommentteja, milloin Yö-potkuja”, Teräsniska kertoo ja lisää, että joskus häneltä kysyttiin myös mahdollisista romanttisista tunteista Olli Lindholmia kohtaan.

Olenpa joskus joutunut kommentoimaan, että onko meidän välillä ollut jotain romanttista. Ei tietenkään, mutta rakkautta oli ja se on laadultaan niin vahvaa, että onneksi kuolema ei vie sitä minulta pois.

Suvi Teräsniska ja Olli Lindholm tutustuivat Teräsniskan ollessa 17-vuotias. Teräsniska otti yhteyttä Lindholmiin, minkä myötä hänestä tuli Yön taustalaulaja useiden vuosien ajaksi. Kirjoituksessa Teräsniska muistaa takavuosilta tapauksen, kuinka hänen isäänsä hiipi hetkeksi epäilys Lindholmin aikeista. 

Muistan, kuinka erään Levin keikan jälkeen minua hävetti, kun isäni kävi avautumassa, kuinka hänen tyttöönsä ei sitten kajota tai hän kalauttaa hampaat irti. Olin vihainen, mutta Olli totesi tyynesti, että ei kannata välittää, nuo sanat olivat vain todellista isän rakkautta ja sillä samalla rakkaudella hän kasvatti omia lapsiaan.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Olli Lindholm avautui hiljattain terveysongelmistaan tv:ssä - hengityskatkoksia ja unettomuutta

Lue myös: Kollegat muistelevat Olli Lindholmia: "Oli kunnia tuntea hieno mies, jolla oli suuri sydän"

Kilpailut

Uusimmat