Kuva: Getty Images

Suomi mainittu! The Killers -tähden äiti innostui saunasta niin, että sellainen löytyy jo kotoakin

27.07.2018 12:15 - Elisa Jalasjoki

Mies kertoi äidin hankkineen suomalaistyylisen saunan omaan, Kaliforniassa sijaitsevaan asuntoonsa.

Yhdyvaltalainen rockyhtye The Killers on vieraillut Suomessa useaan otteeseen. Tiistaina 24. heinäkuuta Hartwall Arenalla konsertoinut yhtye nähtiin edelliskerran Provinssirockissa kesällä 2017, jossa he olivat itse festivaalin pääesiintyjinä. 

Bändin rumpalina toimiva Ronnie Vannucci Jr., 42, muistelee kesän konserttia lämmöllä Voice.fi:n haastattelussa.

- Festivaali oli uskomaton, hän huokailee.

Kysyttäessä vierailun ohessa tapahtuneesta saunakokemuksesta, mies innostuu toden teolla. 

- Muistan kuinka menimme järvelle ja äitini oli mukana. Hauskaa että mainitsit saunan, sillä äiti juuri eilen meni ja osti suomalaisen (suomalaistyylisen) saunan, hän kertoo. 

- Heräsin tänään siihen kuinka äiti oli lähettänyt minulle valokuvia, iloiten erityisesti siitä että oli saanut saunan toimimaan, mies naureskelee.

Vaikkei saunominen ilmeisesti uponnut vielä täysin Vannucciin, näyttäisin hänen äitinsä asiasta sen sijaan innostuneen. Mies kuitenkin lupaa menevänsä kokeilemaan löylyjä uudelleen sitten, kun on päässyt palaamaan kotiin kiertueeltaan. 

The Killers julkaisi uuden albuminsa Wonderful Wonderful viime syksynä. Listahiteiksi levyltä nousivat erityisesti ensimmäinen sinkku The Man, sekä Run For Cover

Yhtyeen suosituimpana kappaleena on kuitenkin edelleen pysynyt vuonna 2003 julkaistu Mr. Brightside. Kyseisen kappaleen voit kuunnella alta. 

Lue myös: The Killersin laulaja ei halua kuunnella bändin menestyskappaleita - syy hämmästyttää

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat