Kuva: Senja Rapila

Haluatko lavalle Antti Tuiskun kanssa? Mies kertoo, miten se on mahdollista

27.03.2018 15:15 - Iiro Myllymäki

Jos haluat päästä lavalle Tuiskun areenakeikoilla, kannattaa panostaa pukeutumiseen.

Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, 34, toteuttaa pian oman suuren unelmansa ja lähtee monta paikkakuntaa kattavalle areenakiertueelle. Mun on pakko twerkkaa -kiertue alkaa perjantaina Tampereella ja vierailee yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla.

Nyt Tuisku on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että yleisöllä on mahdollisuus päästä keikkojen aikana lavalle hänen kanssaan. Mies opastaa, miten tämä on mahdollista.

”Jos sun mieli halajaa tulevalla kiertueella lavalle meidän kans, niin ei muuta ku kreisiä pukeutumista kiertueen hengessä!” Tuisku kirjoittaa.

Voit katsoa miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Toissapäivänä Antti Tuisku jakoi päivityksen, jossa hän pohti, mitä nyt toteutuva areenakiertue hänelle merkitsee. Mies asetti vuonna 2014 itselleen tavoitteen tulla Suomen suurimmaksi poptähdeksi, jotta hän kykenisi toteuttamaan juuri tällaisen kiertueen.

”Koko elämäni olen haaveillut siitä, että saisin toteuttaa tässä maassa kansaiväliset mittakaavat omaavan halli- kiertueen, jossa voitais laittaa ”popspektaakkelin” määre jonnekin vielä vähän korkeammalle. Se, että uskaltaa edes realistisesti alkaa haaveilla tuollaisesta asiasta (pienessä maassa), vaatii lähtökohtaisesti (luonnollisesti) suurta suosiota ja sitä, että ihmiset haluavat hypätä tähän kaikkeen mukaan. Eikä se silloinkaan todennäköistä olisi”, Tuisku kirjoittaa.

Tämän päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Antti Tuisku suhdehistoriastaan: "Addiktoivat ihmissuhteet ovat minulle liiankin tuttuja"

Kilpailut

Uusimmat