Suosikkijuontaja hermostui kaupan kassajonossa: "Sisäisesti huusin ja löin sitä mummoa!"

04.01.2018 18:02 - Senja Rapila - Luettu 3 357 kertaa

Radio Novan Iltapäivän juontaja Niina Backman kertoo turhautuneensa kassalta paikkaa varanneeseen iäkkääseen rouvaan.

Pyhäpäivät Suomessa saavat aikaan aina huomattavan ihmisryntäyksen kauppoihin, mikä turhauttaa monia suomalaisia. Myös viimetippaan ostoksille mennyt radiojuontaja Niina Backman kertoo Radio Novan Iltapäivän lähetyksessä kohdanneensa aikoinaan pyhien ostosreissulla tilanteen, joka sai  hermot katkeamaan miltei lopullisesti.

Niina kertoo lähetyksessä, että jotkut pyhät olivat tuloillaan ja kaupat olivat täynnä ihmisiä ennen sulkemisaikaa.

- Se jono vaan jatkui ja jatkui, se oli aivan sama minkä jonon niistä valitsit, koska ei se yhtään nopeampaan menisi, Niina avaa kertomustaan Radio Novan Iltapäivän lähetyksessä.

Niina kertoo keränneensä omat ostoksensa ja käyneensä jonottamaan muiden lailla kassajonoon. Tuolloin hän huomasi kassajonossa (maassa) olleen jauhelihan, mikä sai juontajan hämmentymään.

- Se oli selkeästi aseteltu siihen ja kaikki tietenkin hyppäsivät sen yli, kun oma vuoro tuli. Minulla hetken kävi mielessä, että varaako joku siinä paikkaa itselleen.

Niina ei voinut kuvitellakaan, että joku todella varasi paikkaansa jauhelihapaketilla ruuhkaisissa kassajonoissa. (kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Aavistukset olivat oikeita, nimittäin silloin kun oli Niinan vuoro mennä lastaamaan omia ostoksiaan liukuhihnalle, hänen eteensä käveli vanhempi rouva, lunastaen oman paikkansa, mitä hän oli varannut jauhelihapaketilla.

- Sieltä käveli kyyryssä mummo, ison ostoskärrynsä kanssa, joka oli täynnä tavaraa! Niina puuskahtaa juontajakollega Anssi Honkasen nauraessa sivussa.

- Sisäisesti huusin ja löin sitä mummoa, siis sisäisesti, mutta itse siinä tilanteessa olin tietenkin ihan, että juu ei mitään. Tulkaa rouva tähän eteeni. Mutta siis kuka varaa jauhelihalla paikan kassalle?!

Mitä mieltä sinä olet, saako kaupan jonossa varata paikkaa ostoksilla sillä aikaa kun käy noutamassa lisää tuotteita kärryyn?

Pääset kuuntelemaan koko keskustelun täältä tai yläpuolelta.

Voit kuunnella Radio Novan Iltapäivää arkisin kello 14-18. Voit tykätä Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivuista täällä.

Lue myös: Selvitä totuus sukunimestäsi - nettisivu paljastaa 23 000:n suomalaissuvun vaiheet

Lue myös: Tuntematon nainen tylytti ADHD-lapsen äitiä kaupassa - sai äidin romahtamaan täysin

Lue myös: 12 turhauttavaa tilannetta, jotka ovat tuttuja jokaiselle asiakaspalvelijalle

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat