Helsingin ydinkeskusta saa loppuvuodesta uuden vaatemyymälän.
Paistopistetuotteet ovat suuressa suosiossa Helsinki-Vantaan Alepassa, kertoo Ilta-Sanomat.
Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Palsanmäki kertoo Seiskalle, että hänellä on pahanlaatuinen kasvain kohdussa.
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin, että ajokortti ei käy kaikkialla henkilöllisyystodistuksena ja Niina pääsi ratkomaan kaaritukiongelmaa yhdessä Novan kuulijoiden kanssa. Kuumassalinjassa koitetaan nauttia yksinolemisesta sekä etsitään oikeaa aikaa ja tapaa auton pesuun. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Esko ja Suvi haikailevat vanhojen toimivien asioiden perään. Haikailun lomassa mietitään, miten konttoreille paluu onnistuu näiden poikkeusolojen jälkeen ja Crocsien uusi tuleminen taitaa tulla toimistolle paluun mukana. Tai sitten nämä kaikki suunnitelmat pitäisi unohtaa niin kuin lapsi ostoskeskukseen.
Hurjalla summalla huutokaupattu vihko pitää sisällään Stallonen käsin kirjoittamia muistiinpanoja ensimmäiseen Rocky-elokuvaan.
Radio Novan Iltapäivän Mahtavassa marraskussa juhlitaan tänään Mikko Suursalmen syntymäpäiviä!
Huutokaupassa oli myynnissä muun muassa monia laulajan käyttämiä esiintymisasuja.
Novan Iltapäivässä pohditaan tänään aikuisten leikkejä ja kaverin puolesta kysellään miten suhtautua työkaverin terveysintoiluun?
Radio Novan Iltapäivässä keskustellaan tänään hienoista kohtaamisista.
Marimekko järjestää 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi erikoishuutokaupan Bukowskisin kanssa.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna nostalgisoivat television klassikkotuotantoja, kun uusi BumtsiBum kohtaa viiltävää analyysiä. Minna tapasi turisteja Kauppahallin Alkossa ja Aki kertoo onnistuneesta viikonlopustaan pururadalla. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Samu-Jussi Kosken perustama Samuji on pelastettu - jälleen.
Asiakaspalvelijoiden hermoja kiristävät muun muassa ihmiset, jotka jättävät tavarat aivan vääriin hyllyihin.
Sauna on suomalaisille edelleen ykkönen.
Ainakaan valinnanvaran vähyys ei ole syy karttaa second hand -muotia.