Radio Novan Iltapäivässä keskustellaan tänään hienoista kohtaamisista.
Marimekko järjestää 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi erikoishuutokaupan Bukowskisin kanssa.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna nostalgisoivat television klassikkotuotantoja, kun uusi BumtsiBum kohtaa viiltävää analyysiä. Minna tapasi turisteja Kauppahallin Alkossa ja Aki kertoo onnistuneesta viikonlopustaan pururadalla. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Samu-Jussi Kosken perustama Samuji on pelastettu - jälleen.
Asiakaspalvelijoiden hermoja kiristävät muun muassa ihmiset, jotka jättävät tavarat aivan vääriin hyllyihin.
Sauna on suomalaisille edelleen ykkönen.
Ainakaan valinnanvaran vähyys ei ole syy karttaa second hand -muotia.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Suomen huutokauppakeisari -ohjelman uusi kausi ei ala suunnitelmien mukaan.
Tiistaina googlailtiin tietoja, saatiin vääriä viestejä ja käytettiin muiden tunnareita. Löytyikö Marja-Terttu Kiisseliä? Entä mitä tapahtui miinaharavalle?
Radio Novan Aamussa Akia ja Minnaa mietityttävät nyt pyllistelevät kiinalaiset ja karkkikauppojen myyjät. Hatullinen pashaa saapuu studioon Minnan syötäväksi, kuinka naisen käy? Ja onhan mukana tietysti myös tuottaja Parta-Markuksen ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
"Ihmiset käyvät aina vertaiskauppaa eniten silloin, kun ovat kotona ja on luppoaikaa", sanoo Tori:n vertaiskauppatuntija Laura Kuusela.
Singles' Day eli "sinkkujen päivä" oli alun perin kiinalaisten opiskelijoiden juhlima ystävänpäivän vastakohta, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana siitä on tullut maailman suurin ostospäivä.
Asiakaspalvelijoiden hermoja kiristävät muun muassa ihmiset, jotka jättävät tavarat aivan vääriin hyllyihin.
Radio Novan Aamussa Minna muistelee aikaa jolloin kaikki oli hyvin ja Aki miettii missejä. Minnan mielessä on myös asioiden nimeämiset kun taas Aki on nauttinut välilounaan, mutta kenen vaimo silitti ja miksi? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla meni huuruun heti aamusta ja Aki puhuu Nurmijärvi-ilmiöstä. Tuottaja parta-Markus on käynyt viikonloppuna kaupoilla ja Minna kuulee Akin suusta sanat, joita Akikaan ei uskonut koskaan sanovansa.