Kuva: Senja Rapila

Krista Siegfrids jakoi hauskoja videoita uima-altaalta - yllätettiin pahemman kerran

30.07.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfrids lomailee Portugalissa.

Laulaja Krista Siegfrids on parhaillaan lomailemassa Portugalissa Carvoeirossa. Nainen on jakanut Instagramissa videoita lomaltaan, ja videoissa nainen nähdään nauttimassa auringonpaisteesta uima-altaalla.

Molemmissa videoissa pahaa aavistamaton nainen kuitenkin kohtaa yllätyksiä. Ensimmäisenä jaetussa videossa Siegfrids istuskelee altaassa pumpattavan flamingon päällä ja hän luulee, että hänestä ollaan ottamassa kuvia. Todellisuudessa Siegfridsin lomakaveri ottaakin videota ja toinen miespuolinen kaveri hyppää altaaseen säikyttäen Siegfridsin. Katso video alta tai tästä linkistä.

Toinen video on jaettu tänään, ja kyseisellä videolla nainen kokee vastaavanlaisen yllätyksen. Nainen on lekottelemassa altaalla kahden muun naisen kanssa, kun yhtäkkiä kolme miestä hyppää altaaseen säikäyttäen naiset. Voit katsoa tämän videon alta tai tästä linkistä.

Videoihin on tullut paljon huvittuneita kommentteja. Muun muassa Roope Salminen ja Laura Voutilainen ovat osoittaneet huvittuneisuutensa kommenteissa.

Lue myös: IS: Krista Siegfrids naimisiin syksyllä

Kilpailut

Uusimmat