Kuva: Senja Rapila

Miss Suomi Shirly Karvinen ei enää stressaa ulkonäköpaineista: "Päätän itse miltä näytän"

01.06.2017 22:45 - Senja Rapila

Nuori kaunotar myöntää, että kruunaamisen jälkeen hänellä oli paineita muun muassa painosta.

Vielä syksyyn asti hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen, 23, kertoo 20-vuotiaan Radio Novan haastattelussa, että kärsi missivuotensa alkuvaiheissa ulkonäköpaineista.

- Aluksi minulle tuli hirveät paineet siitä, että pitäisi olla tietyn näköinen tai tietyn kokoinen. Mitä enemmän stressasin sitä, sitä enemmänhän se homma lähti lapasesta. Sitten ei välttämättä pysynyt siinä dieetissä tai ei jaksa treenata, kun iskee sellainen aivan sama -asenne, Shirly muistelee.

Lopulta kuitenkin hän ymmärsi, että kauneus on paljon muutakin kuin vaakalukemia. Shirly myöntää, ettei ole enää aivan samoissa mitoissa kuin kruunaamisen aikaan.

- Jossain vaiheessa tajusin, että eihän sillä ole mitään väliä. Itsehän päätän miltä näytän ja se pääasia on se, että minusta itsestä tuntuu hyvältä. Sitten kun itsestään tuntuu hyvältä, niin se näyttää muillekin ulkopuolelle hyvältä.

- Minusta tuntuu hyvältä niin toivon, että se myös näkyy ulospäin. Pääasia on, että on tyytyväinen itseensä ja itsevarma. Se näyttää paljon paremmalta kuin mikä tahansa vaakalukema, hän hymyilee säteillen.

Suuri herkkujen ystävä

Shirly myöntää, että on suuri herkkujen ja karkkien ystävä.

- Minullahan on jatkuvasti sellainen pieni herkkuhimo, että jatkuvasti tekee mieli karkkia. Minulla on oma tapani, miten sitä pidän hallinnassa. Se tuo kuitenkin vähän tasapainoa elämään kun silloin tällöin syö vähän karkkia. Pysyy pääkoppa kunnossa, Shirly nauraa.

Shirly seurustelee tällä hetkellä personal trainer Vertti Harjuniemen kanssa. Shirly kertoo, että hänen poikaystävänsä pitää siitä, että hänen naisensa osaa herkutella.

- Hän oikeastaan tykkää siitä että syön mitä haluan. Se on vapauttavaa hänellekin, ettei tarvitse olla tiettyjen raamien sisällä. Hän on aina sanonut minullekin, että jos syöt karkkia niin syö vaan niin paljon kuin haluat.

Lue myös: IS: Miss Suomi Shirly Karvinen: Tahdon olla naimisissa 30-vuotiaana!

Lue myös: Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi itsestään meikittömän kuvan - mikä luonnollinen kaunotar!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat