Kuva: AOP

Cher, 71, räväytti paljastavissa asuissa musiikkigaalassa - uskomattomassa kunnossa!

22.05.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja vastaanotti gaalassa palkinnon elämäntyöstään.

Laulajalegenda Cher, 71, pokkasi elämäntyöstään Icon Award -palkinnon eilisiltaisessa Billboard Music Awards -gaalassa. Pitkän uransa aikana nainen on tullut tunnetuksi näyttävistä esiintymisasuistaan, eikä Cher pettänyt sillä saralla musiikkigaalan eilisessä esiintymisessäänkään.

Ensin Cher esitti vuoden 1998 jättihittinsä Believe. Paljastavaan asuun kuuluivat muun muassa verkkosukkahousut, bikiniyläosa ja lukuisia hopeanhohtoisia naruja. Cher on nähty samassa asussa jo If I Could Turn Back Time -kappaleen musiikkivideolla vuonna 1989.

(kuva: AOP)

Tämän jälkeen gaalassa näytettiin videomontaasi naisen menestyksekkäästä urasta. Sen loputtua Cher palasi vielä esittämään If I Could Turn Back Time -hittinsä. Tätä esitystä varten Cher oli vaihtanut asua ja palasi lavalle mustassa, osin läpinäkyvässä asussa. Nainen oli vaihtanut myös peruukkia.

(kuva: AOP)

Palkintoa vastaanottaessaan Cher kiitti muun muassa äitiään.

- Haluan kiittää äitiäni, koska kun olin nuori, äitini sanoi minulle, ettei minusta tule kaikkein fiksuinta, ei kaikkein kauneinta eikä kaikkein lahjakkainta, mutta minusta tulee erityinen, Cher sanoi kiitospuheessaan.

Nainen myös sanoi, että on urallaan saanut työskennellä toinen toistaan upeampien ihmisten kanssa ja että myös tuurilla on ollut paljon tekemistä hänen suosionsa kanssa.

Lue myös: Kim Kardashian jakoi synttärionnittelunsa Cherille erikoisella tavalla - katso

Lähteet: Mirror, Billboard, Refinery29

Kilpailut

Uusimmat