Kuva: AOP

Jennifer Aniston sai tarpeekseen huhuista: "Avioeroani on arvosteltu, nännejäni on arvosteltu..."

08.11.2016 19:00 - Senja Rapila

Aniston on saanut vihdoin tarpeekseen huhuista ja arvostelusta. Hänen mielestään kenelläkään ei ole oikeutta laittaa häntä surullisen, lapsettoman naisen muottiin.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 47, on jatkuvasti yhdistetty entiseen aviomieheensä Brad Pittiin, 52. Varsinkin Bradin ja Angelina Jolien eron jälkeen myllerrys on jälleen lähtenyt käyntiin ja Aniston on myös saanut siitä osansa.

Hiljattain entinen Frendit-näyttelijä julkaisi myös avoimen kirjeen, jossa hän kommentoi napakasti hänen vatsastaan lähteneitä raskaushuhuja. Nyt hän on kuitenkin saanut tarpeekseen huhuista ja arvostelevista kommenteista.

- Minun suhdestatustani on arvosteltu, avioeroani on arvosteltu, kumppanin puuttumista on arvosteltu, nännejäni on arvosteltu. Miksi katsomme naisia vain tämän tietyn lasin läpi? Aniston luettelee Marie Claire -lehdessä.

- Olen sitä mieltä, että olen tehnyt töitä liian paljon tässä elämässä ja urallani, että minut voitaisiin painaa surullisen, lapsettoman ihmisen muottiin, Aniston kommentoi.

Tuntee olonsa jumaloiduksi uudessa suhteessa

Vaikka hän ei olekaan tyytyväinen julkisuudessa velloviin asioihin, kotona hänellä on kaikki täydellisesti. Aniston on ollut naimisissa uuden aviomiehensä Justin Therouxin, 45, kanssa jo vuodesta 2011. Pariskunta tapasi Wanderlust-elokuvan kuvauksissa.

- Tiedän vain sen, että tunnen oloni täysin nähdyksi ja jumaloiduksi, ihan missä tahansa tilanteessa. Kropassani ei ole mitään osaa, jonka paljastamista hänelle en tuntisi mukavaksi. Ja se tuo esille parhaimman puolen minusta, koska välitän hänestä niin paljon. Hän on niin hyvä ihminen. Minua sattuu pelkästään ajatus siitä, että jokin satuttaisi häntä.

Jennifer ja hänen aviomiehensä Justin Theroux. (kuva: Splash)

Lähde: Metro

Lue myös: Jennifer Anistonin aviomies kommentoi Brad Pittin ja Angelina Jolien eroa kipakasti

Lue myös: Jennifer Aniston muisteli Frendit-vuosiaan: "Uramme parasta aikaa"

Kilpailut

Uusimmat