Kuva: Shutterstock

Puhelimen tuijottelu tuo nuoria kauneusklinikalle - ovat tyytymättömiä kaulaansa

13.09.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Uusi kauneustrendi jyllää maailmalla.

Ihmiset ovat huomanneet, että kännykän tuijottamisella voi olla epäedullisia vaikutuksia kaulan seudulle. Kun pää on koko ajan alaspäin kääntyneenä, se aiheuttaa helposti syviä ryppyjä kaulan seudulle, josta ihmiset haluavat nyt eroon. 

Metro-julkaisu uutisoi uudesta kauneustrendistä, jossa ihmiset haluavat täytettä kasvojen sijaan kaulaansa. Kaulan juonteet ovat häirinneet ihmisiä niin paljon, että klinikoilla täytettä lisätään nyt juonteisiin, jotka ovat tulleet liiallisesta kännykän tuijottelusta. 

Kauneuskirurgiaan erikoistunut lääkäri kertoo julkaisulle, että juonteet ovat olleet ennen iäkkäämpien ihmisten huolenaihe, mutta nyt klinikalle tulvii nuoria, jotka haluavat eroon juonteista kaulallaan. 

Toimenpide on sinällään yksinkertainen. Siinä juonteet täytetään, mutta kaulan alueelle pistettävät täyteaineet voivat aiheuttaa runsastakin verenvuotoa alueelle. Jos haaveilet operaatiosta, kannattaa tarkistaa, että operaation suorittaa koulutettu henkilö. 

Kyseessä ei ole lopullinen tulos vaan täyteaineet häviävät lopulta, joten juonteet tulee täyttää uudelleen, jos mielit sileää lopputulosta. 

Lue myös: Katse otsaan! Otsarypyt voivat kieliä huonosta terveydestäsi

Lähde: Metro 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat