Kuva: Fotolia

Kiinnostaako laserkarvanpoisto? Yleisimpiin kysymyksiin toimenpiteestä vastattiin

13.11.2017 18:45 - Senja Rapila

Laserkarvanpoisto herättää monenlaisia kysymyksiä. Nyt viiteen yleisimpään kysymykseen toimenpiteestä on saatu vastaukset.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

Ovatko tulokset pysyviä?

Yleensä laserkarvanpoistossa suositellaan vähintään kuutta hoitokertaa, jotta vaikutukset näkyvät. Silloin huomaat, että sinun ei tarvitse ajella karvojasi kuin pelkästään kerran viikossa tai harvemmin.

Sattuuko se?

Kauneus on kipua, se on todistettu monta kertaa. Jos siis haluat päästä eroon karvoistasi, on sinun varauduttava kipuun. Laserointi tuntuu lähinnä siltä, kun joku hinkkaisi kuminauhaa kätesi alapinnalle kymmenen minuuttia. Iho on myös hellänä noin 24 tuntia hoidon jälkeen.

Kuinka monen kerran jälkeen näen tuloksia?

Hoitotulokset ovat yksilöllisiä. Jotkut huomaavat muutoksia karvojensa kasvussa jo toisen kerran jälkeen, toisilla se saattaa kestää pidempää. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen et välttämättä huomaa hoidon tehoa kuin vasta silloin, kun karvatupit kuolevat ja karvat tippuvat vähitellen pois.

Kuinka pitkään hoito kestää?

Kainaloiden hoitoon suositellaan vähintään kuusi tai kahdeksan hoitokertaa, vähintään kuuden viikon väleillä. Hoitokerta kestää itsessään kymmenen minuuttia.

Onko se sen arvoista?

Riippuen odotuksistasi, laserhoito voi olla tarkoitettu sinulle tai sitten ei. Varsinkin jos sinulla on taipumusta sisäänkasvaneisiin karvoihin sheivauksen yhteydessä, voi karvojen laserpoisto olla sinulle oiva ratkaisu. Näin heikennät karvojen kasvua ja terhakkuutta, jolloin vältyt kivuliailta, ärtyneiltä karvatupilta ja sisäänkasvaneilta karvoilta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Venyttääkö seksi naisen sukuelimiä ja kuinka leveä on keskivertovagina? 3 yllättävää faktaa

Lue myös: 5 kuukautisoiretta, jotka voivat kieliä vakavammasta sairaudesta

Lue myös: 6 huolestuttavaa syytä, miksi olet jatkuvasti väsynyt - hakeudu hoitoon ajoissa

Kilpailut

Uusimmat