Kuva: Fotolia

Mies suosittelee "vaginamehujäätä" juuri synnyttäneille naisille - mistä on kyse?

09.04.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Synnytyksen jälkeisiä alapääkipuja voi lievittää asettamalla vedellä täytetyn ja jäädytetyn kondomin alapäätä vasten.

Ei ole mikään uusi tieto, että synnyttäminen voi vaikuttaa rajustikin naisen alapään vointiin. Martin Wanless -niminen mies on kirjoittanut Direct Advice For Dads -sivustolle vinkin, miten juuri synnyttäneen naisen kiputiloja voi lievittää.

Mirror-sivusto kirjoittaa tästä vinkistä ja kutsuu kivunlievityskeinoa ”vaginamehujääksi”. Tällä tarkoitetaan vedellä täytettyä kondomia, joka on jäädytetty ja joka laitetaan lepäämään naisen alapäätä vasten.

”Ne ovat täydellisen kokoisia lepäämään tuoreen äidin jalkojen välissä, ja ne helpottavat kipua ja turvotusta. Ettekö usko minua? Näitä käytetään ihan oikeasti. Vähän sen jälkeen kun vaimoni oli synnyttänyt sairaalassa hänet vietiin jääkaapille, joka oli täynnä jäätyneitä kondomeja”, Wanless kirjoittaa.

Eräs nainen on kirjoittanut Babycenter-sivulle myönteisistä kokemuksistaan tästä viilentymiskeinosta ja siitä, miten hän on jäätyneitä kondomeja käyttänyt:

”Osta pikkuhousunsuojia ja avaa pikkuhousunsuoja toisesta päästä leikkaamalla. Aseta jäätynyt kondomi sisään ja pidä jäätynyttä pikkuhousunsuojaa kunnes se sulaa. Toista tarvittaessa.”

Lue myös: Keisarileikkausko ei muka "oikea synnytys"? Kauniit ja pysäyttävät kuvat todistavat todella olevan

Lähteet: Mirror, Direct Advice For Dads

Kilpailut

Uusimmat