Suomen kokonaishedelmällisyysluku oli kaikista matalin Pohjoismaista.
Erilaiset toimenpiteet voivat maksaa valtiolle suuria summia, mutta kuinka paljon joudut itse maksamaan niistä?
Radio Novan Aamussa Kimmo kyselee synnytysraidereista ja Minna saa taas lahjaehdotuksen. Tuottaja - Markus perkaa tiimin kanssa kansallisasioiden tuloksia ja käy ilmi ettei ennen kuitenkaan ollut kaikki paremmin, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on kuullut uniinsa putputusta ja Kimmo toivoo tästä päivästä loistavaa koska eilinen ei sitä ollut. Maailmalta on kuulunut iloisia vauvauutisia ja kuullaan Markuksen top3 keitot, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä puhuttiin hellyyden osoituksista kotona ja julkisilla paikoilla. The Rasmus kävi vieraana ja pyöritettiin onnenpyörää, missä kuulijan oli mahdollisuus voittaa liput bändin jäähalli keikalle. Miksi kylmäallas uimahallissa on kylmempi kuin avanto? Kotisynnytyksen ja äitiyden arvostelu aihe puhututti kuulijoita. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan sekä Akin että Minnan synnytystarinat. Lisäksi tuottaja Parta-Markus törmäsi tukkiutuneeseen rööriin... Onko siellä Akin hiuksia? Myös mämmiraati kokoontuu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Kuustonen muistetaan varsinkin jättisuositusta Putous-ohjelmasta.
Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen julkaiseman tilaston mukaan moni siirtää lastenhankintaa.
Kuva leviää kovaa vauhtia Instagramissa.
Miehen varsin varomaton viesti studioon sai varmasti naiset kautta maan tulistumaan. Synnyttely, puuhastelu ja vikinä mainittu. AUTS! Hermostuisitko sinä? Kuuntele täältä!
Ranskalaisessa yökerhossa sattui erikoinen tilanne.
Kuvat ovat osa projektia, joka yrittää muuttaa mielikuvia synnytyksen jälkeisestä kehosta.
Nelihenkinen perhe kasvoi täysin yllättäen kolmella lapsella.
Walesissa sijaitsevassa synnytyssairaalassa kokeillaan uudenlaista vaihtoehtoa lääkkeettömään kivunlievitykseen.
Pysäyttävässä päivityksessä muistutetaan, että vaikka vastasyntynyt saa oikeutetusti paljon huomiota, kaipaa moni tuore äiti myös tukea.
Synnytykseen ja ulostamiseen liittyvä urbaani legenda mietityttää useita odottavia äitejä.